Spring naar bijdragen

_alain_

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    1081
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    18

Over _alain_

  • Verjaardag 25-08-1964

Recente profielbezoeken

13166 profielweergaven

_alain_'s Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

2,2k

Waardering in de gemeenschap

  1. Neen, niemand verplicht je om een andere taal te spreken. Je maakt het de ander alleen gemakkelijk(er) als je het wel doet. Maar ik krijg wel het vliegend schijt van die Poolse loketbedienden die geen Nederlands spreken als je je aanmeld in Nederland.
  2. In Wallonië wordt er enkel Nederlands gegeven, en het niveau ligt heel laag... doorsneewalen gaan ook bijna enkel naar Franstalige landen op vakantie omdat ze hun anders niet kunnen uitdrukken. Maar van de andere kant, als jij naar een ander land gaat waar een andere taal wordt gesproken moet jij je aanpassen... je kan hopen dat ze een andere taal spreken maar je kan het niet verlangen..
  3. _alain_

    DAF topic

    Nog niet op de trein Freiburg - Novara gezeten? Ik heb bij ons op de zaak na de rit verklaard dat de trein naar Dachau meer comfort had. Daar wordt je gewoon gegijzeld...
  4. _alain_

    Daar gaat de Strator

    Amai, en ik kan niet wachten tot ik 63 ben en het stuur aan de haak kan hangen. Die laatste 3 jaar duren te lang voor mij 😁 Jammer dat ik vroeger wat idioot heb gedaan, anders kon ik in mei dit jaar al stoppen...
  5. _alain_

    34,5m in Zweden

    Op de foto is een dagcabine, en misschien willen ze de wielbasis wel zo lang hebben voor een Scania XXL longline 😁
  6. _alain_

    34,5m in Zweden

    Ik ben niet zo technisch op de hoogte van alle lengtes en dergelijke, maar die 34.5mtr is dat gemeten met een 6x2 met lang chassis of een simpele 4x2.
  7. Ik heb geen idee hoe ze dat kunnen oplossen, en extreem is nooit goed, welke kant dan ook. Ik praat extreem links ook niet goed, net zoals een bomenknuffelaar. Ik ben maar een eenvoudige simpele vent die het ook niet meer weet met de huidige situatie, maar ik weet wel dat als we de rechtse kant opgaan dit een voorbode kan zijn zodat extreem rechts meer macht gaat krijgen. En daar ben ik bang voor.
  8. Maar toch kan je die drogen en in de stoof gooien 🤣
  9. Ik ben al 2 maanden thuis en heb geen druppel alcohol gedronken. Verandering en beïnvloeding van een massa mensen gebeurt ook niet op 1 dag, extreem rechts is bezig met het planten van een zaadje, en ik hoop dat ik nooit hoef mee te maken dat dat zaadje een boom word, want dan maken we ons beiden zorgen.
  10. Hitler had ook heel goede argumenten... En op dat moment sprak die ook uit wat de meerderheid van de bevolking dacht. Dus was dat ook geen racist volgens jullie..
  11. @shompie https://www.rechtspraak.nl/Bekende-rechtszaken/Strafzaak-Wilders https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/opmerking-van-wilders-ronduit-racistisch [Quote]Hij zegt dat hij nooit zal wennen aan de Marokkaanse afkomst van de plaatsvervangend Kamervoorzitter. [/QUOTE] Er zal nog wel meer te vinden zijn, dit heb ik op 5 min. gevonden.
  12. Dus Wilders heeft geen rechts extreme ideeën? Dat die opgepakt en veroordeeld was voor het verspreiden van racisme is al vergeten. Maar troost jullie, volgend jaar wordt België ook een rechtse staat na de verkiezingen...
  13. Je kan beter koeien laten schijten dan kolen verbranden voor het milieu.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden