Spring naar bijdragen

_alain_

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1060
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  17

Over _alain_

 • Verjaardag 25-08-1964

Recente profielbezoeken

12337 profielweergaven

_alain_'s Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

2,2k

Waardering in de gemeenschap

 1. Peter doet inderdaad wel de zotste ritten bij ons.
 2. En dan het lef hebben om te zeggen dat het bedrijf waar hij moet laden geen grote ritten meer laat doen door de Belgische chauffeurs. Ik kom net terug van Stockholm en ben vandaag even thuis. Morgen voormiddag vertrek ik terug naar Oslo. Terug laden ook in die regio en met bestemmingen in Italië, Nederland of Spanje. Ik mag kiezen, en als ik dat wil dan mag ik zelf door. Maar na 2 opeenvolgende weekends van huis kies ik wel voor de Nederlandse vracht, dan ben ik wel thuis dat weekend.
 3. Hoe gestoord ben je als je van een forum een "dossier opbouwt"? Get a life.
 4. _alain_

  Een week van een koetelaar

  Ik bedoel enkel de cabine (trekker/opligger), dat de lading scheef staat als ik slaap heb ik geen last van.
 5. _alain_

  Een week van een koetelaar

  Dat klopt, maar het wordt ook bij geen enkel merk als optie gegeven. Ik weet wel dat wat extra hardware bij moet komen en een stukje electronica, maar het bestaat gewoon niet.
 6. _alain_

  Een week van een koetelaar

  Eigenlijk zou er toch een mogelijkheid moeten zijn om een 4 punts luchtgeveerde cabine waterpas te zetten. Waarom een fabrikant dat nog niet heeft geïmplementeerd is mij een raadsel...
 7. _alain_

  Pete met sleeper

  Dan ga je toch vaak een paar uur per dag moeten 'stelen' in bepaalde takken van het transport. Als je om 15h50 aankomt en je 'mag' wachten tot ze 's anderendaags om 8h00 zin hebben om te beginnen is jou rekening al om zeep. En dan begin ik niet met de huidige trend van losafspraken...
 8. Kom je even wuiven? 🤣 Wij staan tot zondag voormiddag met de camper aan het sea war museum.
 9. Die CC met afstand zit er bij ons niet op. Maar veel van wat je zelf nog kan of mag aanpassen wordt door de werkgever bepaald. Ons werd verteld dat er bedrijven zijn waar alles op maximaal eco staat en er geen mogelijkheid is om nog iets aan te passen.
 10. Dat systeem kan je (in mijne scania toch) redelijk aanpassen hoeveel die mag terugvallen in snelheid. Er is ook een verschil tussen eco of standaard modus (power zit er bij ons niet op). Maar het rijdt niet leuk op drukke wegen, is er minder verkeer dan is het een mooi systeem dat toch wel helpt met je gemiddeld verbruik. Wij zijn 1 jaar gemonitord en gecoached door scania, en van de 5 wagens is er bij 4 ervan het verbruik flink gedaald. Die ene is iemand met adhd, die krijg je niet rustig. Maar het is constant je gedachten erbij houden en heel ver vooruit kijken voor je in de A scores komt.
 11. Is er dan ook interesse van noorse chauffeurs om daar te rijden?
 12. In een tot restaurant omgebouwde bodega in El Cantillo.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden