Spring naar bijdragen

_alain_

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1083
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  18

Over _alain_

 • Verjaardag 25-08-1964

Recente profielbezoeken

13375 profielweergaven

_alain_'s Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

2,2k

Waardering in de gemeenschap

 1. Maar die west europeaan die pakweg 1 weekendje per maand meepakt (en liever in zijn eigen wagen blijft) betaalt evenveel boete bij een controle dan de uitgebuite oostblokker die 3 maanden onderweg is. Dat is bij ons al voorgevallen in Duitsland...
 2. Volgens mij was de (in jouw ogen) beste werkgever in Nederland een van de eerste (zoniet de eerste) die goedkoop volk in Polen ging halen en ze wat langer dan doorsnee op de wagen liet. Nog steeds volgens mij heb je je werkgever altijd verdedigd en ben je er nooit boos op geweest.
 3. Neen, niemand verplicht je om een andere taal te spreken. Je maakt het de ander alleen gemakkelijk(er) als je het wel doet. Maar ik krijg wel het vliegend schijt van die Poolse loketbedienden die geen Nederlands spreken als je je aanmeld in Nederland.
 4. In Wallonië wordt er enkel Nederlands gegeven, en het niveau ligt heel laag... doorsneewalen gaan ook bijna enkel naar Franstalige landen op vakantie omdat ze hun anders niet kunnen uitdrukken. Maar van de andere kant, als jij naar een ander land gaat waar een andere taal wordt gesproken moet jij je aanpassen... je kan hopen dat ze een andere taal spreken maar je kan het niet verlangen..
 5. _alain_

  DAF topic

  Nog niet op de trein Freiburg - Novara gezeten? Ik heb bij ons op de zaak na de rit verklaard dat de trein naar Dachau meer comfort had. Daar wordt je gewoon gegijzeld...
 6. _alain_

  Daar gaat de Strator

  Amai, en ik kan niet wachten tot ik 63 ben en het stuur aan de haak kan hangen. Die laatste 3 jaar duren te lang voor mij 😁 Jammer dat ik vroeger wat idioot heb gedaan, anders kon ik in mei dit jaar al stoppen...
 7. _alain_

  34,5m in Zweden

  Op de foto is een dagcabine, en misschien willen ze de wielbasis wel zo lang hebben voor een Scania XXL longline 😁
 8. _alain_

  34,5m in Zweden

  Ik ben niet zo technisch op de hoogte van alle lengtes en dergelijke, maar die 34.5mtr is dat gemeten met een 6x2 met lang chassis of een simpele 4x2.
 9. Ik heb geen idee hoe ze dat kunnen oplossen, en extreem is nooit goed, welke kant dan ook. Ik praat extreem links ook niet goed, net zoals een bomenknuffelaar. Ik ben maar een eenvoudige simpele vent die het ook niet meer weet met de huidige situatie, maar ik weet wel dat als we de rechtse kant opgaan dit een voorbode kan zijn zodat extreem rechts meer macht gaat krijgen. En daar ben ik bang voor.
 10. Maar toch kan je die drogen en in de stoof gooien 🤣
 11. Ik ben al 2 maanden thuis en heb geen druppel alcohol gedronken. Verandering en beïnvloeding van een massa mensen gebeurt ook niet op 1 dag, extreem rechts is bezig met het planten van een zaadje, en ik hoop dat ik nooit hoef mee te maken dat dat zaadje een boom word, want dan maken we ons beiden zorgen.
 12. Hitler had ook heel goede argumenten... En op dat moment sprak die ook uit wat de meerderheid van de bevolking dacht. Dus was dat ook geen racist volgens jullie..
 13. @shompie https://www.rechtspraak.nl/Bekende-rechtszaken/Strafzaak-Wilders https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/opmerking-van-wilders-ronduit-racistisch [Quote]Hij zegt dat hij nooit zal wennen aan de Marokkaanse afkomst van de plaatsvervangend Kamervoorzitter. [/QUOTE] Er zal nog wel meer te vinden zijn, dit heb ik op 5 min. gevonden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden