Spring naar bijdragen

_alain_

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1042
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  15

Over _alain_

 • Verjaardag 25-08-1964

Recente profielbezoeken

12069 profielweergaven

_alain_'s Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

2,1k

Waardering in de gemeenschap

 1. Raar, bij ons is het behoorlijk druk. Ik vertrek morgen weer voor een rondje Oslo. Het 5de weekend op 7 weken. (Wel af en toe een nachtje thuis tussendoor), En ik zie/hoor van collega's dat zij ook weekends aan het verzamelen zijn.
 2. _alain_

  Bloedspoed

  @suggs73 als je leeg van Tampere naar de buurt van Oslo rijdt dan is het verbruik en je uitstoot minimaal. Dan ben je toch duurzaam bezig of niet? ๐Ÿ˜„ Behalve het deel vd boot, maar dat is dan overmacht...
 3. _alain_

  Bloedspoed

  Ooit gehoord dat er bij ons ene met 10 lege (plastic) palletten van Lissabon naar Kopenhagen is mogen rijden. Die klant maakt genetisch gemanipuleerd spul en die wil absoluut niets anders bij zijn vracht. Ikzelf ben ooit met 1 pallet griepvaccin van Genk naar Helsinki gereden en rechtstreeks in een ziekenhuis moeten lossen. Retourvracht was een doos van 5kg (met 3 temperatuurloggers erop) van Espoo naar Kopenhagen. Dat rijdt fijn hoor, en zuinig ๐Ÿ˜
 4. _alain_

  Scania

  Gisteravond met ene van VTS gesproken, die vertelde dat er bij hun een chauffeur was die voor ca 16.000โ‚ฌ aan zijn wagen had laten aanpassen. Gaande van extra opties van het merk tot volledig interieur van Noah. Er zijn dus nig zotte mensen op de wereld.
 5. _alain_

  DAF topic

  Geweldig, dus je moet je bek maar houden als iemand jouw toevertrouwd materieel beschadigd en je moet dan ook maar zelf alles terug in orde zetten. Ik ben dan misschien een impulsieve idioot die op zulke momenten niet verder denkt dat zijn neus lang is, maar waarom zou ik respect moeten opbrengen voor het bedrijf als dat niet wederkerig is?
 6. _alain_

  DAF topic

  Dus jullie gaan dan toch maar zelf aan de slag... Waarom denk je dat et dan iets zou veranderen? Steek die andere wagen dan ook maar ergens waar de zon niet schijnt want daar vertrek ik ook niet mee. Ik heb het geluk dat er nog collega's zijn met dezelfde mentaliteit en we ook durven actie te nemen. Ik kan voorbeelden geven waar je bij een ander bedrijf gewoon je C4 voor zou krijgen maar wat bij ons bespreekbaar is. En ja, ik weet wat reputatie ons bedrijf heeft, en het past idd niet voor iedereen. Maar als het je past is het een super bedrijf waar je nog een mens bent als chauffeur.
 7. _alain_

  DAF topic

  Euhh, neen. Er is geen andere oplossing. Zolang de wagen niet proper is wordt er ook niet vertrokken. Het was ook geen vraag maar een eis.
 8. _alain_

  DAF topic

  Dat hebben wij redelijk snel kunnen afleren (bij ons was het vaak de kuisploeg), gewoon smaandags ipv op tijd te vertrekken naar de garage gaan en de wagen door hun laten uitkuisen. En bonnetjes van beschadigde goederen binnenbrengen. Dat heeft snel effect gehad bij ons..
 9. Met goed setje "echte" sneeuwbanden kan je best wel wat harder dan met een 4 seizoenenband die ook legaal is... En onderschat de temperatuur ook niet, met die net onder het vriespunt temperaturen hier is het ook rapper aanmodderen dan bij min 15 ofzo. En dan heb je nog de ervaring wat je erbij mag tellen.
 10. In Frogner is het warmer ๐Ÿ˜ Nu -11
 11. Omdat ze een vermoeden hadden of omdat er geklikt is? En nieuw is dat neus poederen niet, ik ken er die dat 30 jaar geleden al deden om een nachtje door te zitten.
 12. In theorie werk je bij ons van maandag tot vrijdag/zaterdag, maar als je wil kan en mag je lang(er) uitblijven. Maar wij zwerven wel regelmatig, want je weet je losadressen bij vertrek maar je weet nooit wat er daarna volgt en waar dat weer naartoe gaat... Ik heb een paar collega's die op een 3 weken werken 1 week vrij contract staan, maar er zijn er ook enkele met een normaal contract die regelmatig 5 tot 6 weken uitblijven. Mijn maximum is 3 weken, altijd op vrijwillige basis.
 13. _alain_

  IVI Multimediasysteem

  Tomtom go heeft sinds een paar dagen een truckversie op Android, ik veronderstel dat Apple niet achterloopt..
 14. Ger, ben jij dan de uitzondering die de regel bevestigd?
 15. Een computer maakt geen keuze, die houdt zich aan input data.
ร—
ร—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden