Spring naar bijdragen

corydon

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  14769
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  245

Waardering in de gemeenschap

17100 Excellent

Over corydon

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

17476 profielweergaven
 1. corydon

  Raad Waar

  Uitstekend. Harm. Kijk op je link, zit 1 van mijn oude werkgevers daar Pieter Smit. Leuk werk, beetje te traag met betalen.... Dus dat duurde niet te lang.
 2. Ja. Dat dacht ik ook Peter. Een enkeltje hemel kopen. Dat is alles wat ze doen. Goed beschouwd staan er 10.000den oude gebouwen overal.
 3. Met die logica zou dus de binnenstad van Amsterdam niet verzekerd zijn. Terwijl ze juist wel verzekerd zouden moeten zijn want t was een brand gevaarlijk gebouw. Gebouwd met veel hout. En waarom hebben ze dan niet de premie in een potje gedaan en een soort zelf verzekering hebben op gebouwd zoals grote bedrijven dat (hier) doen.
 4. Eigenlijk. Als je er over na denkt heeft t toch lang gestaan zonder dat t is in gestort. Af gebrand oid. Alle oorlogen sinds 1100. Rampen. Stormen. Maar ik schreef al gelijk dat t herbouwd word. De grote kerk in Breda heeft ook veel nieuwe stukken steen. Dus t kan wel. Wat ik niet snap..... Dat ze geen verzekering hebben.......
 5. corydon

  zonnetje..!!

  S'ochtens voor de deur.
 6. corydon

  Raad Waar

  Waar is dit????? Ik weet t eigenlijk niet precies. Wel ongeveer.
 7. corydon

  zonnetje..!!

  Het is nu 1 uur in de ochtend in Holland, maar wees gerust gesteld. Hij doet t hier nog Andre.... Maar kan niks gegaranderen natuurlijk.....
 8. corydon

  Trucks trucks trucks.

  Het is wel uit te leggen, en ik persoonlijk vind t wel strak er uit zien. Ten eerste, uit ervaring weet ik, maar t is ook logies, dat t zo muurvast op de weg ligt. Het is ook gewicht beter verdelen. Dat scharen zie je hier niet zo vaak. In Europa wel, want t meeste gewicht ligt achterop. Opties.. tja. Ik vind t er beter uit zien, maar dat is voor ieder anders natuurlijk. Kreeg een verbod van de gast die opruimt bij Pilot. Vandaag maar even naar de manager geweest, en zij vertelde me dat t goed is.... Zie je wel vaker, de laagste die denkt dat ie politie agentje is.... Dus... 10 nette autoos. En de oude werkgever.... Niet 1, maar zag er 2... Deze bij Walmart. Truck nummer is 128 geloof ik. Ze hebben flink uit gebreid. Toen ik weg ging haddden ze er 50 minder. Ze begonnen nummeren bij 101. En lang vervoer heel goedkoop.... Die ketting houd niet de lading vast, maar de uitschuifbare stang..... Als je daar achterop rij.... Niet goed.
 9. Ik heb gelezen dat de gebouwen er van buiten oud uit zien, maar van binnen redelijk nieuw. Want ook daar hadden de duitsers goed op geruimd.... De kerk is zonde. Denk wel dat ze m terug bouwen. De verzekering zal er echt met tranen naar kijken....
 10. Je hoeft geen geld mee te nemen... Jippeeeeee. ik ben eigen rijder... NIET. Snap niet dat mensen daar in trappen. Je bent in dienst maar moet ook alles betalen. Je bent nog meer dan loonslaaf.....
 11. corydon

  Voorruitfoto's!!

  De lucht in een woestijn voelt zo goed.
 12. Tja. Ben een stadsmensch Jan. Maar hoefrot bestaat toch? Maar vertel t maar. Of heeft Tiny t al verteld?
 13. Ook t vee gaat hier in de winter niet op stal. Behalve melk koeien. Ik denk dat ze in NL op stal gaan omdat t te nat is buiten met bv hoefrot tot gevolg.
 14. corydon

  BBQ 2019

  25 5 ben ik in NL. Net een kaartje gekocht. Waar is het ook alweer? En hoeveel kost t? Als, en dat is als ik kom, alleen in de middag, kan dat?
 15. corydon

  Auw

  brotherly love......
×
×
 • Nieuwe aanmaken...