Spring naar bijdragen

corydon

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  14569
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  229

Over corydon

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

13837 profielweergaven
 1. wist je dat

  Als dat station Roosendaal niet is.... T oudste station in de wereld denk ik.
 2. UP 4014

  In dat filmpje in t begin, bij 2 minuten, zie de grootste ooit gebouwde diesel loc.
 3. Rijbewijs in de aanbieding.

  een nummer cijfer combinatie dat totaal 30 tekens is..... Zelfs hier, waar volgens mij meer mensen wonen, is t rijbewijs 10 cijfers. Ik mag toch wel aan nemen dat de heren politie t nummer even na trekken in een computer wanneer iemand staande word gehouden?????
 4. 'Leuk' staaltje ACC (mis)gebruik...

  Oh ja, wil zeker niet iedereen over 1 kam scheren, er zijn ook veel mensen die gewoon relaxed rijden. Maar sta vaak wel versteld van rare capriolen. Zoals zonder vaart te minderen een voorrangs weg op rijden vlak voor je, of inhalen in een bocht. Terwijl de weg 4 km lang is en je bij t stoplicht weer bij elkaar staat. Maar het is wat t is. Ik geniet nog steeds van t rijden. En ben natuurlijk ook niet zonder fouten.
 5. 'Leuk' staaltje ACC (mis)gebruik...

  Wanneer je een tijdje weg bent uit NL, en dan terug komt sta je toch vaak met verbazing te kijken. Gewoon parkeren langs de weg kunnen zeker 40 % niet, er is een wiel op de stoep, of een halve meter van de stoeprand vandaan.... En dezelfde gaat dan de weg op... Ook had ik vaak t idee, hoe duurder de auto, hoe minder ze rekening houden met een ander.... Gewoon te druk denk. Rij hier naar t dorp, 30 km, en zie soms wel 3 autoos.....
 6. UP 4014

  Leuk filmpje van de shop. Kun je ook de afmetingen zien.
 7. UP 4014

  Nog een jaartje, dan rijd ie. Wil dat wel eens zien met m'n eigen ogen. Hij ligt nu nog in een half miljoen onderdelen uit elkaar.... https://www.up.com/aboutup/community/inside_track/steam-update-03-22-2018.htm https://www.up.com/aboutup/community/inside_track/steam-update-01-03-2018.htm
 8. Nieuws in plaatjes

  Je heb gelijk. Oh, oeps, dat was belachelijk. Nee. ik bedoelde eigenlijk.... Oh... Een zin zonder lijk blijkt onmogenlijk. lijkt t wel.
 9. wist je dat

  Is er dan een soort wedstrijd Marco, wie s'nachts de hoogste golven maakt?????
 10. wist je dat

  Mijn jongste broer rijd voor Appel in Breda, Daar hebben ze, volgens hem ook van die zotte regels. Hij moet dan om 4 minuten voor 2 beginnen. Niet 3, niet 5..... Heb trouwens wel "het publiek" mijn vriendin dus laten zien wie er met gooedkoop volk rijd, en wie niet. De kenteken platen natuurlijk. Op de oplegger een geele plaat, maar op de trekker iets goedkoops. Maar vooral.... De staat van de truck en chauffeur. Ongewassen is goedkoop volk. Dat is hier trouwens precies t zelfde hoor.
 11. Waar bracht jij je diensttijd door?

  Geboren in 59. Had zelfs info voor de commando opleiding in gewonnen, maar t mocht niet baten. Was wel grappig eigenlijk, op de fotoos zag je allemaal gasten met armen die twee keer zo groot waren als mijn benen.... Toch zonder dienst altijd eerlijk geweest, dus daar kan t ook niet aan liggen. Ikzelf denk drugs gebruik. Iets wat ik nooit heb gedaan.
 12. Trucks trucks trucks.

  Obersize lading met over size truck. En een achterdeur in de sleeper. De nieuwe Freightliner. Andere grill en dat is t wel....
 13. Trucks trucks trucks.

  Zal er wat maken zodra ze ergens staan. Nu helaas niet. Zo kun je ook in NL legaal rijden....
 14. BBQ 2018 ?

  2 6, 2 juni. Ga niks beloven, misschien ben ik dan in NL. t is ergens op een dijk???? Hoever is dat van Enkhuizen?
 15. wist je dat

  * ik volgende week dinsdag naar huis ga. Dezelfde weaek, donderdag ochtend gan ze mij intervieuwen, nee, niet voor TV of zo, maar veel belangrijker, voor iets totaal nieuwe behandeling van t hart. Redelijk nieuw, het word op een universiteit gedaan. T komt er op neer dat ze cellen uit mijn hart snijden die goed zijn, en aaarnee via stamcel kweken een hoop gezonde cellen er terug in gooien. Eerst maar kijken of ik een goede kandidaat ben.
×