Spring naar bijdragen

corydon

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  14519
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  222

Over corydon

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

12136 profielweergaven
 1. Vakantie

  Na de dam rij je een 140 km va een 4 baans weg naar Kingman. Daar deden we een bakkie, en toen via een vrij lang stuk van de oude route 66 naar Williams. Dat ligt langs de I 40. Die had ik al vaak gereden en wilde de 66 wel eens rijden. Nog nooit gedaan. Voor de NL chauffeurs hier, t is goed te doen. Vrijwel vlak, wat je van de snelweg daar niet kan zeggen. Dit was 27 km kaars recht, 3 autoos en net zoveel huizen...
 2. Vakantie

  Na twee nachtjes Vegas, goedkope kamers, gingen we via de Hooverdam naar Arizona. Zus wilde wat rondlopen bij de dam, helaas was de tour binnen gesloten die dag. Na 9 11 mocht er geen vracht verkeer meer over de dam, en hebben ze er een, indrukwekkende, brug er naast gebouwd. De oude kabel kraan bij de dam staat er nog, zo is ook die brug gebouwd. In het begin was er wat vertraging, een groote kraan is toen van boven in de canyon gevallen. De boog is 340 meter wijd. https://nl.wikipedia.org/wiki/Mike_O'Callaghan-Pat_Tillman_Memorial_Bridge
 3. Vakantie

 4. Vakantie

  6 meter lijkt me een meer correct nummer.. Al dat overdrijven.... Hier zijn de fotoos waar je door een canyon rijd. Aan de andere kant ga je eruit en is het plotseling heel vlak. Als je op Youtube "I 15 Arizona" zoek, zie je er heel veel filmpjes. De laatste 7 fotoos sta ik langs de weg waar je eruit gaat.
 5. Borghuis Transport

  Wie is nou Piet??? Vertel t maar per PB. Lijkt wel nazi duitsland soms hier, je mag niks zeggen..
 6. Poolse transportbedrijven kampen op grote schaal met chauffeurstekort

  Of ze spelen het zelfde spelletje daar. Klagen over een chauffeurs tekort zodat ze goedkopere slaven verder uit t oosten kunnen aan nemen. Wanneer waren voor t laatst de schappen leeg??? Hoeft er niemand meer te wachten op een vracht of een dockdeur??? Worden die paar chauffeurs die er nog zijn beter behandeld??????
 7. Vakantie

  Nog een handvol n zuid Utah.Daarna ga je een klein stukje door Arizona, de strip heet dat waar je door een canyon rijd.
 8. Vakantie

  Fotoo 5 6 7 en 8 zijn met steeds minder lens. Daarna nog een hoop in Utah. Mooie snelweg hoor, en altijd rustig.
 9. Vakantie

  Bij die windmolens ben je beneden in Spanish fork. Daarna rij je in een uurtje Salt Lake city in. Wat fotoos van SLC naar Cedar city in Utah waar we de nacht door brachten en Ron hebben gezien.
 10. Vakantie

  Dat was zo een beetje de top. Daarna weer heel lang naar beneden.
 11. Vakantie

  Ja... Die zie je hier regelmatig Tiny. Van autoos tot volwaardige vrachtwagens kun je er huren en leasen. De volgende fotoos zijn van Green river in Utah richting SLC. Daar ga je over een vrij hooge pas, 7500 ft, 2500 meter grof weg. T spoor gaar er ook overheen naast de weg. Er word behoorlijk geklommen daar. Veel natuur, de aanloop is redelijk vlak.
 12. Vakantie

  Morgen nog veel meer, opa moet op tijd naar bedje.......
 13. Vakantie

  Interstate 70 door Colorado en Utah is niet echt druk. Dankzij de veele klimmen en grote kans op sneeuw. Van Los Angeles naar Chicago is t precies dezelfde afstand via die weg of I 40 en I 44, I55. Maar die is vrijwel helemaal vlak. Paar minimale klimmen in CA en AZ. Paar fotoos, sommige door de lens en dan gelijk zonder lens.
 14. Vakantie

  Daar lag wat minimale sneeuw. Daarna veranderd het langzaam maar zeker in de woestijn, oftewel, veel rots en zand...
 15. Vakantie

  Na Denver richting t westen ga je gelijk berg op. Denver ligt op 1600 meter hoogte. Daarna ga je tot 3500 meter hoogte en ga je door s'werelds hoogste snelweg tunnel heen. De eisenhouwer tunnel.
×