Spring naar bijdragen

corydon

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  14687
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  240

Over corydon

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

16171 profielweergaven
 1. corydon

  Trucks trucks trucks.

  Het was een AA vliegtuig, maar een BA vluchtnummer. Opgezocht maar t zijn geen partners zoals Air France en KLM bv. Was vlucht BA 1625, stond aan gegeven als AA 204. Vlucht verliep zeer voorspoedig en we waren een half uur vroeger geland. Het voelt altijd goed in de trein naar Breda te zitten. Gaat behoorlijk rap. Hij was niet verdwaald Leeuw, maar te vroeg en kon nergens lossen, dus moest ie wachten.
 2. corydon

  wist je dat

  Ook ooit gehad, uiterst lastig. Gelukkig nooit meer terug gekomen. Je krijgt dat door vaak dezelfde beweging te maken schijnbaar. Maar je dokter weet er meer vanaf en zal je wel raad geven. Word rap beter.
 3. corydon

  Nieuw hier

  Het ABN is belabberd, dus t kan bijna iedereen zijn....
 4. corydon

  Trucks trucks trucks.

  Weet niet wat ik fout deed, maar die twee pics wilden niet laden. Maar in mijn leven is opgeven geen optie.....
 5. corydon

  Trucks trucks trucks.

  Morgen is t Sinterklaas en raad eens wat hij aan NL geeft......... Een Corydon...Mooi kadootje toch??? Hhhmm, zie jullie allemaal nee schudden. Ben 6 december daar, hier voor jullie. Land om 10.55 uur donderdag met AA. Dat zijn de vliegtuigen die niet geverfd zijn. De zilveren vogels. De nieuwere zijn wit. Oeps.. net gekeken, vlieg met BA. Maar de eerste trip wel met AA. t zullen wel partners zijn
 6. corydon

  Trucks trucks trucks.

  Dat noemen ze een "Enclosed car hauler. Oftewel een dichte auto transporter. Ziet eruit als een hoop werk, maar t betaald altijd vrij goed. Die gasten/dames slapen iedere nacht in een hotel. Makkelijk zat hier, want bij 50% van de afritten zijn motels, meestal met truck parking. Dacht, maar er wat fotoos van voor jullie. Word dat in NL of EU ook zo gedaan. Kan me niet herrinneren er ooit 1 gezien te hebben.
 7. corydon

  Trucks trucks trucks.

 8. corydon

  Trucks trucks trucks.

  Het opladen gaat niet perfect. Heb een andere provider voor de tel en internet. Ruim 3 keer zo goedkoop, maar na 10 GB word de verbinding heel langzaam.
 9. corydon

  Trucks trucks trucks.

 10. corydon

  Trucks trucks trucks.

  Verder maar weer normaal.....
 11. corydon

  Trucks trucks trucks.

  En zoals gewoonlijk de bijbel in 1 hand, een wapen in de andere. Kijk onderaan de deur.... Daar staat. Gun Control , Means hitting your target. Net even gekeken, ze zijn uit Texas. En ze leveren u lading goedkoop....... Tja.
 12. corydon

  Trucks trucks trucks.

  Soms zie je iets, en dan krap je een keer je kop en ga je, ietwat verbaasd, verder in het leven.... Denk dat Balkan express iets uit Chicago is. Rijden allemaal yoegeslaven.
 13. corydon

  De politie zoekt altijd wel wat om te zeiken

  AHA...... Daar komen al die zeik jong vandaan.....
 14. corydon

  voor de liefhebbers van verre ritten

  Zo ouderwets is t allemaal nie Ben er nooit geweest maar t is er ook niet druk.t... Ga eens kijken op GE hier en daar. En Rusland is redelijk vlak. Wat zou dat tripje eigenlijk betalen?
 15. corydon

  Transporteurs die nog op Italië rijden

  portugal was mijn favoriet.
×