Spring naar bijdragen

corydon

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  14467
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  219

Over corydon

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. jammer dan.....

  Het schijnt dat wanneer je een scheet laat en niet adem haalt je chauffeurs buikje ook zo verdwijnt als sneeuw in de zon....
 2. Liefhebbers?

  Denk toch dat een goed onderhouden wagen langer mee gaat, en onderhoud kost minder dan een nieuwe aan schaffen. Maar ja, de overheid in al haar wijsheid verzind regels dat je iedere 3 jaar een niew model moet kopen die weer aan allerlei regeltjes voldoet.
 3. Liefhebbers?

  Tuurlijk. Een Peter Appel trekker verslijt heel wat sneller dan een OTR truck. Over The Road. Die s'ochtens de CC erop zet en niet veel meer doet de rest van de dag. Alhoewel de winters hier wel bar en boos kunnen zijn. Ook niet de meest ideaale werk omstandig heden.
 4. Een week vol verrassingen.....

  Veel plezier Pierre, ook heel belangrijk. Werkt Frank, midweek, er nog?
 5. Liefhebbers?

  Glider betekent dat het een zelf gebouwd iets is. Meestal nieuqwe cabine, frame enz, maar oude, tot soms wel zeer oude motor er in. Kunnen ze allerlei regeltjes ontwijken.
 6. De winter is weer begonnen...

  Hier is t s'ochtens heel vroeg ook maar een 18 C
 7. Voorruitfoto's!!

  Hier komt het maar niet onder de dertig graden. Celsius dus.....
 8. Trucks trucks trucks.

  De nieuwe Freightliner ziet er eerlijk gezegd netjes uit.
 9. Het goede leven...

  Was dus ook in Willemstad geweest, de geboorteplaats van Steenhaas.... Dat vind ik dus wel een leuk stadje. Was heel rustig. Maar ja, we hadden ook een plu bij ons... Denk dat de jachthaven een soort Monaco was. Er lagen heel dure jachten waar de eigenaars waarschijnlijk nooit mee varen... Ook de restaurants bij de haven waren in mijn ogen echte nat nekken tentjes. Kinderen met matrozen pakjes aan, ouders als kapitein van de Titanic aan gekleed... Awel, ieder zijn ding. Er was oook ergens een restaurant waar de eigenaar een surinamer is. Leuk mee gepraat en echt de beste sate in jaren op...
 10. Het goede leven...

  We waren ook nog een dagje naar haar zus geweest. Die staan in de zomer op een camping waar ze mij nooit genoeg voor konden betalen... En zij stonden op t rustigste plaatsje. Camping Riviera ergens in de polder. Er staat zelfs een kermis.... met t geluid en licht van een kermis..... Maar ja, ieder zijn ding. T is vlakbij Elburg, wat eeigenlijk sprekend op Willemstad lijkt qua ontwerp. Alleen in Willemstad zijn een paar nat nekken cafees, paar gewone en een winkeltje. Elburg is drukker dan druk.... Na twee uurtjes hadden we t wel gezien... Visje gegeten en weg wezen. Oh ja... Het schijnt dat ze dit schip overal zoeken, en veel betwijfelen van t bestaan. Maar daar is het... In Elburg....
 11. Het goede leven...

  We waren dus ook naar een museum geweest met de eerdere geschiedenis van Tongeren. Zoals gezegd, er woonden daar al heel lang mensen. Erst de Neanderthalers. Die waren schijnbaar redelijk klein en ijzersterk. Daarna kwamen er mensen te wonen, boeren zeg maar, die inplaats van rond te zwerven hun eten gingen verbouwen. En toen de Romeinen. Die begonnen het het meester en werknemer spel dat we vandaag nog hebben... Huis van een wel gestelde. De vloer, wat ervan over is, uit zo een huis. Een tempel. En dit was een graan opslag. Wat ouwe stenen die ze daar hebben gevonden. Dat was Tongeren 2000 jaar terug.
 12. Het goede leven...

  Een week later gingen we naar Bels. Mijn broer woont daar, hij ging op vakantie en wij konden in zijn huis slapen. Hij woont vlakbij Tongeren. een km of 15 er vandaan. Tongeren is dus heel oud. In die streek wonen de laatste 30.000 jaar al mensen. Eerst Neanderthalers. En later Belskes dus. De romeinen heben die stad gemaakt en er staat zelfs een romeinse muur. Gesticht in 12 BC. Bij dat huis is een zwembad, maar de zon was er niet.. Dus Tongeren in. Daar sttat een imposante kerk. Die begonnen ze in 1240 te bouwen. En 300 jaar later was ie klaar. Alleen de spits is er nooit op gezet om 1 of andere reden. Binnen staat een model hoe het moeten worden. Vond het eerlijk gezegd wel interesant, ook de dame vond het leuk. Paar fotoos. De regenpijpen, die hebben ze volgens mij ook in griezel films gebruikt... Voor hen die dit interesant vinden, meer dan de moeite waard.
 13. Het goede leven...

  Zo beschouw ik t leven. Mag nooit meer rijden, dan kun je twee dingen doen. Bij de pakken neerzitten, of gaan genieten en verder gaan. Sinds ik zelfs niet 1 pak heb, maar voor t tweede gekozen... Noord Holland in de ochtend. Was dus ongeveer 7 weken in NL geweest. Zij die goed tussen de regels door kunnen lezen weten dat er een dame alle schuld aan heeft dat ik daar zo vaak naartoe ga... We kennen elkaar al sinds 1981, hoeven dus niet te vertellen hoe en wat. Maar een paar maanden terug besloten we wat te proberen. En so far so very good... Dus daarom kom ik zo vaak naar NL. En Bels... Zet hier wat fotoos wat ik doe, niet veel, gewoon genieten van t leven. Vaak woon je ergens al heel lang en zie je de schoonheid niet (meer). En ik zie t nu heel duidelijk. Ook ouder worden maakt dat je anders denkt. Ga 11 oktober weer naar NL, tot halverwege november. Daarna komt mijn zus naar hier, ze wilt Arizona zien. Toevallig weet ik daar een beetje de weg. Daar zal ik veel fotoos maken. Wel, in NL ben ik meestal in Gilze. Maar we gaan wel weekendjes of een dagje weg. Eerst naar Flipje, Tiel dus. De laatste keer dat ik daar had rond gelopen was in 1981. Toen was er niks eigenlijk. Een discotheek waar ik niet in mogt.. Dat was t wel. Nu is het super toeristies. Wel leuk. Daar is Flipje. Het is Nederland dus...... In het centrum. De waal, mooi bootje. Groter bootje. En de grootste. In Tiel kun je een voetgangers pontje pakken. Aan de overkant is 1 cafe/rest/hotel. Was wel een heel leuk tentje, en rustig. Zat trouwens een documentaiare te kijken, en Rijk de Gooyer was in t laatste oorlogsjaar de Waal over gezwommen en werd daar op gevangen. Uiterwaarden.
 14. Trucks trucks trucks.

  Nee.. De slechte gevoelens zijn allang weg, kun je niks mee bereiken. Heb eerlijk gezegd niet zo een slecht leventje nu... zal weleens een post maken wat ik doe....
 15. Trucks trucks trucks.

×