Spring naar bijdragen

corydon

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  14730
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  243

Over corydon

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

16866 profielweergaven
 1. corydon

  PVV, Wilders enzovoorts

  Voor hen die denken dat de grenzen slecht zijn voor t vracht verkeer. Ik ben oud genoeg om de Britse douane te herinneren. Die waren t snelst in heel Europa. Was altijd minuten. Geen dagen zoals hier en daar beweert word.
 2. corydon

  De Big Boy

  Is bijna klaar... Toch knap. Hij is vrijwel helemaal nieuw. https://www.up.com/aboutup/community/inside_track/steam-update-1-29-2019.htm
 3. corydon

  Oh

  Dat kan niet... Snoer zit in t #@%%$#&##@%!!# stop contact.....🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿
 4. corydon

  Naar welke muziek luister je op dit moment?

  Heb iets gemist de afgelopen eeuw... Wel de naam gezien op bill boards langs de snelweg in Las Vegas. Bij 2.30 begint het. Geweldige uitvoering van een oud nummer.
 5. corydon

  Complete newbie: René

  Weet je wat leuk is? Een bankstel voor de 14de etage dat te groot voor de lift is......
 6. corydon

  Complete newbie: René

  Er zijn heel veel goedkope chauffeurs nodig. Als er echt een tekort was zouden ze meer betalen. Zo gaat dat met alles waar een tekort aan is. Goud is duur, zand is goedkoop.... En de winkels zijn vol, fabrieken draaien gewoon, vrachtwagens staan stil met chauffeur er in die op de computer wat zit te lezen. Dat tekort praatje is er enkel en alleen om goedkoop volk hier heen te halen.
 7. corydon

  Voorruitfoto's!!

  Die laatste foto zie je de snelweg in de achtergrond.
 8. corydon

  Voorruitfoto's!!

  Het is een mensen leven geleden Lambiek. Uiterst bedankt. Ik heb een nieuw abonnement voor de tel. Goedkoper maar na 10 GB werd ie super traag. Fotoos laden duurt eeuwig. Tussen Thionville en Koblenz, waar ie in de rijn stroomt zijn zo een 12 ofzo sluizen. Verder stroomopwaarts Frankrijk in zijn er nog meer. Allemaal zelf bediening. Dan moest je een spiegelgladde trap in de muur omhoog klimmen, sluiswachter hok in gaan. Daar zat 1 grote knop die je wat om draaide. Eers deur dicht. Dan water erin laten lopen. Daarna deur open, aan boord springen en weg. Ik herinner dat t altijd regende, sneeuwde, koud was..... Was blij dat ik als chauffeur kon beginnen. Oude auto, maar ik was gelukkig.
 9. corydon

  Voorruitfoto's!!

  Nou ja.... Wilde de sluis zien via een eigen gemaakte foto..... In mijn zeer jonge jaren even gevaren en ging een tijdje naar Thionville. Met kolen.
 10. corydon

  Voorruitfoto's!!

  Kun je een foto maken wanneer je de moezel over gaat in Thionville?
 11. corydon

  Ondertussen bij Calais

  De duiker is een broodje aap verhaal. Hoorde dat al in begin 80...
 12. corydon

  Trucks trucks trucks.

  Ach... iedere man mag toch een droom hebben???Dames ook natuurlijk.... Deze stond bij de International dealer. Als je goed kijkt zie je dat ze m niet echt goed gepoetst hebben....
 13. corydon

  Trucks trucks trucks.

 14. corydon

  Trucks trucks trucks.

  Dat zijn allebei Freightliners. De linkse is een vrij nieuwe. Als je goed kijkt zie je dat alleen de "hood" de motorkap dus anders is....
 15. corydon

  Trucks trucks trucks.

×