Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 04-06-23 in all areas

 1. Ik kon het Kenworth topic niet vinden. Dus maar hier. Met deze K200 mag ik het doen. Geen DAF motor eronder maar nog gewoon een rode Cummins. En een 18 versnellingen Roadranger versnellingsbak. Afgelopen week op dertien kilometer na er 5000 kilometer mee gereden. Drie ritten Melbourne VV. Deze week doe ik er twee. En hopelijk nog een korte rit er achteraan.
  11 points
 2. Ik had vandaag mijn partime hondje. Ik ben gek op honden maar heb er geen tijd voor. (Al ben ik steeds meer van mening dat ik een hond ook mee kan nemen met de vrachtwagen) En dat ze dat ook leuk vinden. Van de week belde mijn achterbuurman, druk druk druk. Of ik van het weekend kon werken. Dus in overleg met hem de hond mee. Ik had vandaag best wel een druk dagje met toch ruim 500 km op de teller met 6 laad en los momenten die best wel intensief zijn. Maar het ging geweldig. Dit was mijn tweede adres. Moest hier een krol laden met wat hulpstukken. Toch wel een uurtje werk. Ze bleef me in de gaten houden 😍 Heerlijk nieuwsgierig, onder het rijden lag ze of ze kwam tegen je aan zitten.
  4 points
 3. Gisteren het genoegen gehad om onze electrishe graafmachine eens aan de tand te voelen. En voor jullie wat cijfers, gemiddeld gebruik 85 kwh per uur. Machine draait zeer goed ,vooral omdat altijd het volledige koppel tot beschikking is. Met de 2 accu's heb ik met veel rijwerk zoon 7,5 uur kunnen maken. We hebben nog een derde accu maar omdat we kort bij huis bezig zijn en het een weekend werk was. Voor gekozen om hem thuis op te laden zonder een accu hoeven te wisselen, wat eigenlijk zo gebeurt is maar je daar wel een externe partij voor nodig hebt zoals een knijperwagen of een andere mobiele graafmachine. Het is mij zeker niet tegengevallen.
  3 points
 4. Afgelopen week en komende week, een hoertrekker van de ESA. Vanaf vanavond met een trailer zonder klep, maar met nieuwe bestickering. Groet ron
  3 points
 5. Groenland? Gaaf Cor, dan kom je nog eens ergens. Best wel lang varen lijkt me.
  2 points
 6. Mooie appartement achter je stoel Rob👍
  1 point
 7. Die vind ik zoveel gaver dan zo'n neus met een smal hokkie ervoor Rob. Maak ook eens wat foto's van de binnenkant als je wil.
  1 point
 8. 3 weken nergens heen (ja met de caravan naar Groenlo)
  1 point
 9. Zo, weer retour uit Florence, weekendje festival gehad. Afgelopen week een rondje Gothenborg gedaan, zometeen nog een rondje Malmo. Geen idee wat de rest vd week brengt (zit in ieder geval tot en met donderdag op de auto). Zaterdag is het in ieder geval gepland om naar Kaapstad te vliegen....(voor de normale baas) Groet Ron
  1 point
 10. Ach Albert, enig idee hoeveel mensen hebben er zijn die een hekel hebben aan boodschappen doen? Zeker op zaterdag… pa en ma discussiëren over het eten terwijl de koters met een nog niet betaald broodje in de hand door de winkel rennen. Maar ik ben (nog) niet om, om mijn boodschappen te bestellen. Ik rij meestal toch wel een en paar keer per week langs een supermarkt. In de tijd die mij uit komt Het verschil met 25 jaar geleden is dat de winkels nu ook s avonds en op zondag open zijn. (En ook door onze collega’s worden bevoorraad)
  1 point
 11. Als je thuis zit omdat je niet mobiel bent is het een uitkomst inderdaad en ook logisch. Maar voor de rest hoor ik alleen maar smoezen waarom het zo ideaal is (niet persé naar jou bedoelt Lientje, ik gebruik enkel even delen van je tekst ter illustratie). Het is allang bewezen, en wordt ook vol op gehamerd door budgetcoaches, dat 1x per week boodschappen doen en vooraf thuis een lijstje maken er voor zorgt dat je niet met teveel impulsaankopen (want dat zijn het) thuis komt. Je hebt het zelf in de hand. En die kinderen? Die hoeven niet op zaterdag opgehaald te worden bij de opvang..maar de supermarkt is dan wel open. Dat hele online gedoe is een gat in de markt voor de supermarkten (en werd pas duidelijk gezien toen we in de lock-down zaten) en doet niks anders dan inspelen op de GEMAKZUCHT van velen
  1 point
 12. Vandaag een paar putten geplaats in een gat in de grond 😇
  1 point
 13. Doe ik dat met een live locatie sturen of zo? 🤣🤣 Ik doe alles alleen, dus boodschappen doen en koken. Nu heb ik wel altijd wat makkelijks op voorraad (maaltijd salade of soep) voor als ik echt te laat ben. Ik snap dat die drukke 2 verdienen het misschien ideaal vinden om er niet meer de deur voor uit te hoeven. Ik vind het wel gezellig ook. Ik woon in een dorp dus vaak kom je nog bekende tegen okk.
  1 point
 14. Rob mag ook weer aan de bak. Maar dan weer eens op het zuidelijk halfrond. Afgelopen maandag op gesprek geweest, dinsdag gekeurd en woensdagavond tot vrijdagmorgen meegeweest met een collega om alle kneepjes te leren. De eerstvolgende weken rijd ik een vaste rit tussen Adelaide en Melbourne. De ene week drie keer, de andere twee keer op en neer. Eind van de middag vertrekken. In Melbourne zelf lossen en elders afkoppelen. In Adelaide eenvoudigweg afkoppelen. Appeltje eitje! Maar waar jullie de zomer tegemoet gaan, wordt het hier winter. En daar kan ik nog maar slecht aan wennen! 🥶
  1 point
 15. 1 point
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden