Spring naar bijdragen

zetep

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  90
 • Geregistreerd

Over zetep

 • Verjaardag 07-09-1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rotterdam

Converted

 • Locatie
  Rotterdam

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

zetep's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

29

Waardering in de gemeenschap

 1. zetep

  Iemand van hier?

  Dat dus, niks heksenjacht of continue controleren.
 2. zetep

  Iemand van hier?

  Het is gewoon een psychopaat die zijn vrachtwagen nu voor de derde keer als moordwapen inzet.
 3. zetep

  Iemand van hier?

  Dat waren ze de vorige twee keer ook niet denk ik? Denk niet dat het nog een keer gebeurt, die komt nu niet meer los…..
 4. Jezus, ik weet gelijk weer waarom ik hier bijna nooit meer kom. Jammer dat er zo weinig voor nodig is om een ooit mooi forum stuk te maken.
 5. Met woonruimte zal niet meevallen. Helemaal niks gevonden sinds je eerste post hier?
 6. Lekker chauffeur worden als jij dat wilt, maar, maak in godsnaam eerst een zo hoog mogelijke opleiding af......later zal je er dankbaar voor zijn.
 7. Er zijn zo veel banen te vinden, zelfs met alleen C. Maar als je alleen bij een uitzendbureau kijkt, tja. Probeer zelf te reageren opmvacatures, of nog beter, ga langs bij bedrijven, als je een beetje kan rijden en jezelf verkopen heb je zo week. Maar ja......
 8. In 1987 begonnen bij Goedhart uit Rotterdam, klein bedrijf, drie wagens, België en Duitsland, verder niet. In 1990 bij Translogistic terecht gekomen en heel Europa gezien, nog net in de tijd dat het nog leuk was.
 9. zetep

  DAF te koop

  Chassisnummer en geldige papieren van een euro 6 wagen, dat is gewoon geld waard. Mogen ze het oude ijzer houden, alleen de typeplaatjes eraf en klaar.
 10. zetep

  FNV voor NL of???

  Ze hebben vast even iemand lid gemaakt daar......is het prima te verantwoorden naar de leden.
 11. Ach, zo heb ik ergens eind jaren 80 met vier man en vier reefers vol vis vastgestaan in een Duitse woonwijk. Voorste wagen wist de weg wel, met zijn stratenboek. Jammer genoeg stamde het stratenboek nog uit 1980, en hadden ze in die tien jaar een hele woonwijk uit de grond gestampt. Drie man die blind volgen.....politie heeft ons de wijk uit geholpen, overal aanbellen en wagens verplaatsen......en geen boete, zelfs geen controle van schijven of zo......uur tobben en verder.
 12. 38 uur per week, maar wel in wisselende diensten, aangezien het bedrijf altijd open is. Nachten, weekenddiensten, consignatiediensten. Alles boven de 38 uur is gelijk een overuur, en daarnaast nog een consignatietoeslag.
 13. Een goeie accountant levert meer op dan hij of zij kost, maar de meeste mensen stappen naar een kennis met een boekhoudkantoor en denken dat alles dan in orde is. En ja, daar hebben ze gelijk in, maar die boekhouder die er voor zorgt dat je netjes je belasting betaald is vaak niet bekend met de allerlaatste regeltjes en vooral de mazen in de wet. Een goeie accountant loopt net iets over de grens van wat kan......en daar zit de winst, op een (net nog) legale manier. Ik heb zelf een jaar of drie ziektekosten aftrek gehad, terwijl ik niks mankeerde, gewoon omdat dat door een klein foutje in een wettekst kon. Netjes, weet ik niet. Leverde het geld op, ja......en dat vind ik boeiend.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden