Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 11-03-24 in all areas

 1. We zijn weer aardig van het "padje"afgeweken. Ga elkaar ergens anders het leven zuur maken.
  5 points
 2. Zal ik hier even de screenshot plaatsen van wat jij hier weggehaald heb. Als er al getwijfeld werd aan jou geestelijke gesteldheid worden daarmee alle twijfels weggehaald.
  3 points
 3. Oke, dat had ik inderdaad niet gezien. Dat ik in NL in een chauffeurs restaurant ben geweest is ook al weer een paar jaar geleden. Maar 25 euro is nog wel te doen
  2 points
 4. 2 points
 5. Tsja, misschien toch de benaming aanpassen.... Ik bedoel.... De bots.... krijg je toch bijna het idee dat ze er daarvoor zijn........ Alle gekheid op een stokje, ik ben van mening, gebaseerd op eigen waarnemingen, dat "de automobilist" van tegenwoordig het rijden "er maar bij" doet. Waar het rijden opzich eerst de prioriteit had, is het nu bijzaak geworden. En de hopeloze veronderstelling dat de auto dat zelf regelt......... Zelf nadenken is er al helemaal niet meer bij...
  2 points
 6. 1 point
 7. Uit eten in Nederland kost wat tegenwoordig. Redt de horeca, redt de boer, ja alles wordt duurder. Maar heb de kleine lettertjes ook gelezen? Dat maakt de prijs toch weer anders als je er tenminste genoeg gevarieerde groente bij krijgt. Je verkijk je nog wel eens op de prijzen in restaurants als je ze online vergelijk. Dan moet je extra betalen voor groente/salade/aardappelen/patat/mayonaise enz….
  1 point
 8. Morgen koppelen OP Urk. En dan nog een ritje Frankrijk om de week vol te maken. Mag tot donderdagmiddag en dan lang weekend
  1 point
 9. Dat is hij gewend 😇
  1 point
 10. Werk om werk te houden dus? 😉
  1 point
 11. Het patroon van de LEDS is EC65 zoals voorgeschreven. Verder heb ik nog steeds zwaailampen en die hebben geen vast patroon. Het patroon is onderzocht en is het minst schadelijk voor hypnose en epeleptie.
  1 point
 12. Wat jij allemaal sjouwt en doet interesseert ons ook niet Shompie, je wil het heel wat laten lijken maar iedere boerenlul uit Roemenië en Moldavië fikst dat werk. Meer dan dat zelfs... En niet ik, maar wel al die andere mensen op dit forum die nog weten hoe het verhaal precies in elkaar steekt en vinden je - net als ik- een viespeuk, en ook jij weet precies waarom.
  1 point
 13. Ik heb jij al eens eerder gezegd. Er zijn een paar mensen die precies weten wat er gebeurd is. En sorry, daar ben jij er niet eentje van.
  1 point
 14. Shompie wat jij hebt geflikt gaat alle grenzen te buiten. En dan doel ik niet op het gebruik van het account van je zoon.
  1 point
 15. Precies dat, maar met die halve betonfabriek voor hun harses denken ze ook nog dat ze het mannetje zijn🤢
  1 point
 16. Je kan domme lach-smileys plaatsen Shompie alsof het je allemaal niks doet, ik zal de details besparen met betrekking tot het door de rest van dit forum vermeende 'misbruik'. Dat vermeende misbruik werd zelfs - zonder namen te noemen- via prive-berichten bevestigd door je eigen forum-vrienden waarvan je zelf dacht dat ze tot je heimelijke vriendenkring behoorden. Wat je allemaal sjouwt en waar je allemaal naar toe gaat met je zelfbenoemde "vakantieritjes" (3 x 24 uur maken in een week tijd, nachten zitten, 3 uur 's nachts rijden...) interesseert me allemaal niet, maar wat jij geflikt hebt gaat er bij velen hier niet in, lager kan het haast niet. Vervolgens word je hier het forum afgedonderd - of ben je opgehoepeld- en een jaar of wat later ga je hier weer vrolijk alsof er niets is gebeurd. Dat is wat Hendrik bedoelt waarschijnlijk. Wat Ger betreft, die had ik iets wijzer geacht als jou maar is net zo dom of nóg dommer, de plaat voor zijn kop is in ieders geval nét zo dik.
  1 point
 17. Hendrik Jansen toch….. De gezelligheid zelf in het weekend. Het voegt weer niets toe .😵
  1 point
 18. Ik kom net op facebook wat foto's tegen die ik ruim 20 jaar geleden gemaakt heb. De situatie daar is ondertussen iets veranderd maar als ze mij morgen vragen ga ik geheel voor eigen koste zo weer. Ze hadden gezegd teddyberen mee te nemen wat ik uiteraard ook gedaan heb. Dan krijg je dit soort dingen bij je auto. Ik heb een van de keren spullen gebracht naar een kindertehuis in aanbouw. Dit was op de heenweg, de tweede avond in Poznan. Ik denk dat ik er nog wel eens beland. Hoe lang het duurt weet niemand helaas. Maar mochten ze chauffeurs zoeken voor dit soort initiatieven twijfel ik geen seconde
  1 point
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden