Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 18-03-24 in all areas

 1. Zet hier maar ff het een en ander neer, maar in een ander topic schreef ik al dat het volgende week weer gaat gebeuren. 7 maart was de laatste controle en zoals te verwachten waren alle bloedwaarden mooi in stijgende lijn maaja vooraf toch altijd dat gevoel van eerst zien en dan geloven. Zodoende kreeg ik van de dokter het groen licht om langzaam aan het werk weer op te pakken want hij wist wel dat dat mijn doel was. Afgelopen week een dag met een collega mee geweest en dat ging lekker dus besloten om de komende week dinsdag en donderdag te rijden. Week daarop als dat goed gaat maandag, woensdag en vrijdag, en zo bouwen we het een beetje op. 29 april krijg ik nog een keer een botboring voor beenmerg onderzoek, en daarna alleen nog om de zoveel tijd bloedonderzoek,
  3 points
 2. Vandaag was het zover, ik ben sinds 16.00 weer thuis na 27 dagen Radboud Nijmegen. Weer 100% gezond, al is dat voor mij nog moeilijk te geloven, maar dat vertrouwen moet ook weer terug komen. Tis een lange weg geweest vanaf 1-8-2023 met totaal 13 weken opname verspreid over 3 keer. Nu moet het bloedbeeld de komende 3 weken weer normaal worden en dat betekend regelmatig op controle bij de dagbehandeling en zo nodig een transfusie met bloed of bloedplaatjes zolang tot mijn beenmerg dit weer overneemt. Bedankt voor jullie berichtjes, en ik kijk er naar uit om over een tijdje weer met de vrachtwaggel op pad te gaan.
  2 points
 3. Je bent zelf niet goed voorgelicht: BAB = Bundes Auto Bahn( 80 km/h) B = Bundes strasse (60 km/h) ( Bundesbahn, de spoorweg oftewel den ijzeren weg.
  1 point
 4. Het is BAB Bundes Autobahn of Bundes strasse.....
  1 point
 5. Vooral als ze jou, die maar 60 mag, in gaan halen.
  1 point
 6. Of, doe eens gek, ga optrekken met een lijnbus vanuit een bushalte op de E16. 2 baans weg, (vracht)verkeer mag 80 en jij gaat eens lekker rustig in de "economie modus" optrekken...... Met het gedeelte "zuinig rijden" op/in de code 95 cursus geheid een discussiepunt met de instructeur.
  1 point
 7. Jij hebt echt heelveel geluk en goede dokters gehad, en het is je gegund. Wat een opluchting voor jouw en je familie. Zou graag een koffie met je drinken in de toekomst, even proosten op 't leven.
  1 point
 8. Dat klinkt goed,mooi om te lezen dat je weer gaat rijden,succes
  1 point
 9. Gefeliciteerd Adrie
  1 point
 10. Over die campertjes kunnen we het inderdaad ook nog wel eens hebben. De meeste zijn staatsgevaarlijk met 75 op de bundesbahn.
  1 point
 11. Het is toch eigenlijk van de gekke, dat je bij een gecertificeerde cursus (of zelfs rijbewijs) niet het juiste antwoord moet geven, maar het antwoord dat ze willen horen!
  1 point
 12. Inderdaad Rob, vorig jaar begin augustus dacht dat ik het einde van het jaar niet zou halen, maar uiteindelijk is het plan van de dokters daar in Nijmegen goed geslaagd👍 Ben vandeweek een dag mee gereden en komende week 2 dagen rijden, en als dat goed gaat de week erop 3 dagen. Als dat goed gaat is het ook weer mogelijk om 5 dagen te gaan rijden zoals voorheen.
  1 point
 13. Zit Dura Vermeer tegenwoordig ook in de USA dan?😇 Die komen ook in dat filmpje voorbij
  1 point
 14. En een voorloopas kan ook niet mee sturen, teminste die Benz die ik vorig jaar had stuurde niet mee. Volgende week eens kijken of die inmiddels wel mee stuurt, dinsdag en donderdag voor het eerst weer rijden Optrekken kan onder de 30kmpu altijd en is geladen wel verstandig op rijplaten bv, anders ga je rechtuit de bocht uit als je niet oplet. Zelf op soms op een rotonde bij nat weer trok ik hem op
  1 point
 15. Maar een voorloopas is ook optrekbaar en een sleepas kan ook bestuurbaar zijn.
  1 point
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden