Spring naar bijdragen

opa bert

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1056
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

1120 Excellent

Over opa bert

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

14148 profielweergaven
 1. opa bert

  vervolgverhaal

  stond en niet
 2. ,N kennis van me rijdt voor post nl zelf , ze was laatst hier en vertelde dat in een jaar tijd ook voor hun het aantal adressen verdubbeld was, en ze is toch van plan om iets anders te zoeken, binnen het bedrijf.
 3. Ik heb absoluut niks tegen Mercedes , in tegendeel , we hebben nu 3 van spiegelloze sterren rijden , ik heb nog geen positief geluid van de vaste chauffeurs gehoord. Gelukkig hebben we {nog} geen scania's , alhoewel er toch wel 'n aantal komen, is kennelijk 'n prijzen kwestie , de meest auto's die er nu lopen zijn Mercedes en Volvo. Daar is niks mis mee, opvallend is dat de Volvo's in het begin meer storingen hebben dan Mercedes, verder maakt het niet veel uit, en rijden ze gewoon allemaal goed. Mij maakt het allemaal niet veel uit als inval chauffeur , ik rij overal mee ,het va
 4. Er zit idd spiegelverwarming op , als je die aanzet krijg je allemaal vlekken , in mijn ogen is het 'n totaal overbodig iets , ben laats nog met 'n combi op pad geweest , ook zo'n spiegel loos apparaat , je moet in het donker iemand mee laten kijken bij het achteruit rijden zo vertekend die camera .De vaste chauffeur heeft dezelfde klacht en door het vertekend beeld ook al schade gereden , hij is nu bezig om er gewone spiegels op te krijgen allen de dealer wil er niks van weten .
 5. opa bert

  vervolgverhaal

  die daar elke
 6. Die zouden ze daar dan mooi heen kunnen sturen om die "jongetjes " wat fatsoen bij te brengen !
 7. opa bert

  vervolgverhaal

  en daarom meteen
 8. opa bert

  vervolgverhaal

  ondertussen kan de
 9. opa bert

  vervolgverhaal

  is en daardoor
 10. opa bert

  Brexit en nu??

  idd. daar had het bij moeten blijven.
 11. opa bert

  Daar gaan we weer.

  JaJa, K.M. weet niet eens waar Bulgarije ligt , ook al staat het met grote letters op de deur van z'n vrachtwagens !
 12. opa bert

  vervolgverhaal

  uitzondering proberen te
 13. Ik dacht meer aan de grote expediteurs, die buitenlandse auto's van alles op laten halen om het vervolgens in hun eigen loods te lossen, en verdelen over de auto's die het meenemen naar hun eigen depot in bv NL, of B . Onder het motto die nl auto staat toch bij de klant , kan mooi die zendingen voor ons depot meenemen .
 14. Had jij iets anders verwacht dan ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden