Spring naar bijdragen

opa bert

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1074
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

1165 Excellent

Over opa bert

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

14565 profielweergaven
 1. Probeer het eens bij GVT ,die hebben ook 'n vestiging in Alkmaar.
 2. Rutte blijft !! Nederland wil nog steeds voor de gek gehouden worden , en die muts van Kaag komt hem daar bij helpen !!!!!
 3. Dat deden wij jaren terug al bij van Casteren ,4 uur van huis om koppelen en terug. En overdag in het binnenland .
 4. suggs73, Je steekt 'n heel verhaal af over groen links , kennelijk heb je niet in de gaten dat er op links ook partijen zitten die niet als 'n blinde kameel achter die klimaat maffen aan lopen. Je ziet toch zelf ook wat dik 10 jaar Rutten voor de gewone man gedaan heeft. Gun hem nog 'n keer 5 jaar dan weet je zeker dat het hele sociale vangnet naar de kloten is , en Europa het hier voor het zeggen heeft.
 5. Het wordt tijd dat Rutten en consorten eens uit het torentje gehouden worden , en er eens 'n andere politieke wind gaat waaien , je ziet hem nu al bijtrekken naar de linkerkant, bang dat zijn partij toch wat zetels in gaat leveren .
 6. opa bert

  Nieuws in plaatjes

  Is in de Beekse Bergen , of niet ?
 7. Inderdaad !!!!! En het gezeur van ik wil niet met die of die partij , moet ook eens klaar zijn .
 8. opa bert

  Bejaarde on tour in Cadiz

  Zijn broer Jan kende ik ook , die was toch wel wat slimmer dan Mart ,die deed vee transport, dat is later overgegaan naar zijn stief zoon, beter bekend als Wijntrans , die nadat ie alles verkocht heeft met één auto is doorgegaan . Rijdt nu alleen nog binnenland.
 9. opa bert

  Bejaarde on tour in Cadiz

  Dat was S uit dongen, die reed altijd voor die dubieuze opdrachtgevers ,niks dan charterwerk waar geen kruimel aan te verdienen was. Die Peijnenburg zat vroeger in Tilburg, midden in een woonwijk , daar is ie toen al 'n paar keer aan de beurt gekomen omdat ie ADR spul buiten in opslag had zonder vergunning. In die tijd reed hij met 'n paar tank opleggers.
 10. opa bert

  forumgebruikers gespot

  Die in Veghel staan rijden allerlei soorten melkpoeder, voor één bestemming in D hebben ze dagelijks 3 auto's nodig , dus dat over heel Europa zal wel meevallen .
 11. Officieel 2x 2 rijstroken , maar wel zo godsgruwelijk smal dat het meer 1 1/2 strook leek.!!
 12. In die tijd dat ik dagelijks in F rondreed werd daar tussen de middag nog gewoon 'n flesje of twee soldaat gemaakt , iedereen vond dat toen heel normaal , de gendarmerie zat naast je aan de tafel , niks aan de hand .
 13. opa bert

  Avondklok

  Ik denk dat we nu de vruchten plukken van jaren lang slap politie beleid, het is niet normaal hoe de politie verworden is tot een karikatuur die altijd weer bemiddelend optreed in plaats van te laten zien waar ze voor dienen te staan . Grapperhaus heeft het over streng optreden en zwaar straffen , met name zwaar straffen wil ik nog wel eens zien , het zal wel weer 'n vermanend vingertje worden en 50 uurtjes werk straf, waarbij ze vervolgens in de watten gelegd worden .! Nee , vandaag nog voor de rechter en meteen opsluiten dat spul , ik lees net in het BD dat er gastjes van 14 bij z
 14. opa bert

  arbeidstijdenwet

  Je haalt twee dingen door elkaar , de arbeidstijdenwet zegt binnen 6 uur minimaal 'n half uur rust ,al heb je dan nog maar 20 minuten gereden, dat heeft niks met de rij tijdenwet te maken , die zegt na 4.5 uur rijden 45 min. pauze
 15. Als je echt niks anders doet dan bovengenoemde lijn dienst , dan zou dat weleens op C uit kunnen draaien . In dat FUWA boek staan rare beschrijvingen , ik meen me te herinneren dat zee containerwerk op Duitsland onder E valt, en iemand die met tautliner of huif naar Duitsland rijdt onder D. Dat wil dus zeggen dat hard werken niet beloont wordt , denk hierbij aan op en afbreken van huif en vracht zekeren , daar heb je bij containerwerk helemaal geen bemoeienis mee, uitzondering is iemand die 'n vlet op z'n cassis heeft staan . Ik heb in het verleden ook al eens naar trekker opl.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden