[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Dedem Diensten Barneveld failliet


Recommended Posts

  • Forumlid

Geschreven door redactie op 03.06.2011, 19:10

EDE/BARNEVELD - Op 24 mei is voor de rechtbank van Arnhem het faillissement uitgesproken van de firma Dedem Diensten uit Barneveld. Overigens opereerde het bedrijf sinds januari 2011 vanuit Ede is op de eigen website te lezen.

Curator van het failliete bedrijf is mr. Hage uit Ede. De curator was vrijdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

Wat de reden van het faillissement is, hoeveel ontslagen er zullen vallen en of men plannen heeft om door te starten is op dit moment niet bekend. Wel ontving de redactie e-mails van verontruste bedrijven die achter blijven met hoge rekeningen.

Dedem Diensten zegt op haar website een moderne transportonderneming met tientallen jaren ervaring in het geconditioneerde vervoer te zijn. Het biedt, volgens eigen zeggen, een breed scala aan transportoplossingen, met als specialisme het groepagevervoer van bloemen en planten naar Hongarije, Roemenië en Bulgarije.

©Transport Online | Esther van der Wal-de Vries

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Huh?? :confused: Donderdagavond stopte er 1 van die firma naast me in ödeshög, volgens mij was dat in Zweden? Was ie verdwaalt zeker?

Het is duidelijk waarom ze failliet zijn;), niet de hoge brandstof prijzen, maar de gigantiese hoeveelheid die ze nodig hadden...:rolleyes:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Een ietwat tendentieuze website voor een eigenrijder met wat auto's. Aan de ene kant niet verkeerd want proffesioneler dan bijvoorbeeld 'Jan Rap Transport voor als het Rap moet'.

Overigens de diensten waar hij mee adverteert zijn hoogstwaarschijnlijk uitgevoerd als subcontractor voor Frans van Bergeijk. Het Frans van Bergeijk dat opgeslokt/overgenomen is door de van Dongen Groep.

Nogmaals, de website doet voorkomen dat Dedem Diensten zelf deze diensten aanbied, ik denk van niet.

Het verhaal in de Truckstar vertelt over transport naar Linz. En over transport naar de Balkan. Frans van Bergeijk had een loods in Linz, daar werden goederen verzameld en verdeeld over auto's die de Balkan ingingen. Dus van Bergeijk-werk! En iedereen kon voor van Bergeijk rijden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

BARNEVELD – Het op dinsdag 31 mei failliet verklaarde Dedem Diensten Barneveld B.V. is doorgestart en gaat verder onder de naam…Dedem Diensten Barneveld.

Dit heeft curator mr. I. Hagen uit Ede maandagochtend 6 juni aan Transport Online verteld.

Het bedrijf is gevestigd aan de Gildeweg 21 B.

"Alle vier de chauffeurs die bij het faillissement nog bij de onderneming werkten mogen blijven rijden. Ze vinden dat prettig. Eerder zijn er andere chauffeurs uit eigen beweging vertrokken", verduidelijkt mr. Hagen.

"De reden van het faillissement is dat de bank het krediet heeft opgezegd vanwege de verliesgevende positie. Dat kwam onder andere vanwege problemen met klanten uit Oost-Europa."

"Het bedrijf is doorgestart door dezelfde directeur via Dedem Beheer Barneveld en de handelsnaam is dus Dedem Diensten Barneveld. De onderneming werkt nu alleen met Nederlandse klanten", praat de curator verder.

De doorstart blijkt mogelijk omdat in de Beheer de leasecontracten zitten. Mr. Hagen: "Het is positief dat de bank wel Dedem Beheer Barneveld blijft financieren."

Eerder is Transport Online benaderd door vermeende gedupeerden die menen nog geld tegoed te hebben van het failliete bedrijf. Het gaat hier om Nederlanders en geen personen uit Oost-Europa.

©Transport Online

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Dedem beheer is waarschijnlijk het onderdeel met het ontroerend goed. Volgens de website hebben ze pas een andere/nieuwe loods/bedrijfspand. Met hypotheek. Overwaarde zal er nauwelijks zijn want crisis/leegstand van legio bedrijfspanden. Als de bank Dedem Beheer niet meer financierd, gaan ze nat. Waarschijnlijk is becijferd dat Dedem beter het hand boven het hoofd kan worden gehouden zodat hij met de inkomsten uit zijn bedrijfje de bank kan blijven betalen. Zodat de bank er weinig tot niets mee inschiet.

Dedem Diensten b.v is de werkmaatschappij. De diensten die hij aanbied zijn gefailleerd, en daarmee ook alles wat er in die werkmaatschappij zit. Personeel zal er wel inzitten, een heftruckje of iets dergelijks, eigenlijk niets.

Hij kan het weer een tijdje proberen:ok:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Is niet de eerste keer , voor mijnheer dat dit gebeurd :mad:.

Linz: klopt, was voor Bergeijk , zijn ze nu nog tevreden over :confused::mad:.

chauffeur behandeling :zegtniets: ( wordt anders niet geplaatst "negatief " ), snap deze chauffeurs dan ook niet, of er moet zo veel veranderd zijn ?????

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...
  • Forumlid
Zal niet zeggen dat het stinkt, maar dit lijkt me niet zo fris, want wie betaalt de openstaande posten? En dan nog wel verder gaan met dezelfde naam en direkteur.

Nou dan zal ik het wel zeggen dit stinkt echt dit is zeker al het 2e transportbedrijf van deze man die failiet is gegaan binnen 10 jaar toch te triest voor woorden dat hij zo weer verder kan gaan met alles en iedereen belazeren

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 year later...
  • Forumlid
Lekkere ..............doe je wat spoed werk voor hem, 63 uur werken en die stakker betaald er maar 50. Mij hoeft ie als zzp'er niet meer te bellen !!!

Geen schriftelijke afspraken gemaakt op voorhand ? urenregistratie bij gehouden ? ( krt zal wel zwart zijn ) , toevallig een rechtsbijstandverzekering ? zoja, laat hun er naar kijken, daar mijnheer zelf constant met ARAG werkt.

Bergeijk is nog steeds een grote vriend van hem :nee: sterker :kill: , misschien beter, uit de buurt van dit bedrijf te blijven , zowel chauffeur - ZZPer of opdracht gever.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Andre@

Dit was eigenlijk een reactie op het failliesement, volgens mij speelde dit ongeveer een half jaar er voor, dus als je

truck en trailer zo lang stil staat kost dat volgens mij een hoop geld.

Van de chauffeur heb ik niks terug kunnen vinden, dus ik weet niet of hij is vrijgesproken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden