[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

2 chauffeurs vast na ongeluk


Biercola

Recommended Posts

  • Forumlid

SSEX (GB) - Op de Britse M25 in de buurt van Lakeside in Essex heeft zich dinsdagmiddag een verschrikkelijk ongeluk voorgedaan. Bij het ongeval werd één automobilist gedood. Twee vrachtwagenchauffeurs werden gearresteerd op verdenking van dood door gevaarlijk rijgedrag.

Bij het ongeval, dat zich afspeelde rond 12:30 uur, waren acht voertuigen betrokken. Honderden automobilisten zaten in hun voertuigen en moesten wachten op de hulp van de diverse hulpdiensten.

De brandweer van Essex meldt dat er drie mensen uit hun voertuigen geknipt moesten worden. Twee mensen raakten ernstig gewond en moesten per traumaheli naar het Royal Londen Hospital gevlogen worden. Twee volwassenen en een kind werden naar het Basildon ziekenhuis gebracht. Zij waren gewond maar niet ernstig.

Het ongeval zorgde dinsdagmiddag voor lange files.

Bron: transport-online.nl

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Helaas word iedere vrachtwagen chauffeur die in Engeland betrokken is bij een dodelijk ongeval onmiddellijk aangeklaagd met dood door schuld, de meeste Nederlandse verzekeraars hebben hier problemen mee en over de laatste maanden is er beweging in de manier waarop de verzekeraars deze zaken aanpakken. Bij een recent dodelijk ongeval in London ontvingen wij via de ondernemer en zijn verzekeraars vrijwel onmiddellijk opdracht om de zaak in handen te nemen, Engelse politie niet blij daar wij binnen 14 dagen een reconstructie van het ongeval op de tafel hadden dat het duidelijk maakte dat de chauffeur geen schuld had aan het ongeval. Uiteraard is de aanklacht nog niet ingetrokken maar de kansen dat de chauffeur word veroordeeld zijn dusdanig verlaagd dat men 3 maanden langer de tijd nodig heeft om een beslissing te nemen aangaande de aanklacht. De vrachtwagen is terug bij de ondernemer en de chauffeur heeft all zijn papieren terug, hij heeft uiteraard nog wel een aantal spanende maanden terwijl hij de afwikkeling van de zaak afwacht maar hij word in ieder geval gesteund door een bekwame advocaat waarvan DAS de kosten dekt.

De minimale straf voor dood door schuld in Engeland is 2 jaar gevangenis straf dus het is belangrijk voor chauffeurs dat hun verzekering,s situatie op het gebied van rechtsbijstand in orde is, het is misschien de moeite waard om navraag te doen bij je werkgever.

Dirk

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

.Lees alleen dat ze gevaarlijk gereden hebben maar wat precies staat er niet bij.

op verdenking van gevaarlijk rijden zijn ze aangehouden

en hoop nu maar dat de niet een foutje hebben op een kaart van 1 minuut te vroeg vertrokken

dan zegt de rechter namelijk als je je aan je rust had gehouden was je op dat moment ook niet daar geweest

ok ik weet 1 minuut is overdreven had je er ook kunnen zijn 'maar de nk wel dat de meeste weten wat ik bedoel

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast Bas Ulft

En de auto en de oplegger, zou daar nu een andere chauffeur dan mee verder rijden? Of staat die ook vast? Als je met illegalen of drugs wordt gepakt in Engeland, dan wordt het hele span in beslag genomen dacht ik ooit gelezen te hebben.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Duitse vrachtwagenchauffeur dood door gevaarlijk rijgedrag ten laste gelegdESSEX(GB) - Een 58-jarige Duitse vrachtwagenchauffeur uit Darmstadt is officieel in staat van beschuldiging gesteld voor het veroorzaken van dood door gevaarlijk rijgedrag. De man wordt er van verdacht dat hij dinsdag 2 april een ernstig ongeval op de M25 in het Britse Essex veroorzaakte. Bij het ongeval kwam een 79-jarige man om het leven en raakten enkele personen gewond. Anton M. is dinsdag direct op de plaats van het ongeval gearresteerd en moet vandaag, donderdag 4 april, voor de rechter in Basildon verschijnen. Daar zal hem dood door gevaarlijk rijgedrag ten laste worden gelegd.De Poolse vrachtwagenchauffeur, die ook gearresteerd werd, is dinsdagavond direct weer vrijgelaten. De Poolse chauffeur is geen verdachte meer, hij zal enkel nog als getuige gehoord worden.Link: Transport Ongevallen - Nieuws - Duitse vrachtwagenchauffeur dood door gevaarlijk rijgedrag ten laste gelegd ongeval: M25 crash: Two lorry drivers arrested after motorist killed in horror crash | Mail Online weet ik niet precies wie-wie is, maar ik denk dat de Poolse chauffeur met de AB-Texel auto reed, en de Duitse chauffeur in de rood/oranje Actros?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Zeg niet dat er illigalen in zaten.

Ze zijn daar de kluts kwijt, het rechts systeeem dus.

Echte linkse haten het dat je werkt, dat betekent dat je voor jezelf kunt zorgen. Dat is iets waar ze niet zo van houden want dan hebben ze niet zoveel macht over je... snao ie?

Dus bij de minste geringste trappen ze je de cel in.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Wat je op de meeste foto's niet ziet is dat er voor de witte vrachtwagen van ab texel die geschaard staat nog twee vrachtwagens staan.Waaronder nog een gele auto van AB Texel.Ik denk dat het de voorste twee zijn die aangehouden zijn.

http://news.images.itv.com/image/file/184812/image_update_6520057038c1ef18_1364917474_9j-4aaqsk.jpeg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden