Spring naar bijdragen

opa bert

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  850
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over opa bert

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. opa bert

  Tijd voor tijd

  Het bevalt mij prima , en 'n 0 uren contract mag maar 'n bepaalde tijd , dat moet dan telkens aangepast worden , dat mag in 'n payroll constructie wel. Het maakt voor mij ook geen verschil of het nu via payroll gaat of rechtstreeks via de werkgever , code 95 e.d. wordt ook gewoon betaald . Dat kan met 'n 0 uren contract ook , als hij me kwijt wil belt ie gewoon niet dat ie me nodig heeft . Ik werk nu eigenlijk alleen maar als het mij uit komt en dat gaat naar twee kanten goed ! Dat payroll moet je ook niet willen als je vastigheid wil , dan is 'n vast dienst verband het beste . Dat telt mijn inziens ook voor uitzendwerk , niet erg als het 'n aanloop naar 'n vast dienstverband is , maar niet voor altijd .
 2. opa bert

  Tijd voor tijd

  Daar gaat het in grote lijnen wel op neer komen . Je moet dus ook met het inlenende bedrijf even rond de tafel , dan weet je waar je aan begint . In mijn geval is het zo , dat ik parttime werk ging doen bij mijn werkgever na pensionering , dat werk is zeer onregelmatig de ene week 40 uur de andere week 10 of misschien wel niks . Voor mij was het de beste oplossing om dat via payroll te doen , waarbij duidelijk afgesproken is dat er CAO betaald zou worden , wat idd ook gebeurt . Vandaar dat ik n.a.v. de discussie hier, e.e.a. nagevraagd heb , waar bij duidelijk verteld werd "de payroller betaald wat wij opgeven " , in mijn geval dus gewoon CAO ,en de andere die bij ons met de zelfde constructie werken telt dat ook . Verder hoor ik ook wel eens heel andere verhalen , dus wel zelf even bij de les bij blijven .
 3. opa bert

  vervolgverhaal

  bedolven onder de
 4. opa bert

  Verblijfskostenvergoeding Boot

  Ik heb het net zitten lezen , er staat verder niks over in het CAO boekje , dit was vroeger bij SCANSPED ook altijd 'n punt van discussie , daar werd gesteld als er bij 'n overtocht geen vouchers verstrekt werden dan liep de onkosten gewoon door. Wel vouchers geen OKV tijdens de boot uren. Die snuiter die dat uit moest rekenen is daar na 'n maand al mee gestopt, en er werd weer gewoon betaald .! Het blijft dus schimmig omdat er niks over in het CAO staat . Wij gingen toen meestal over in Vlissingen , op die boot kwam je niks tekort . Maar ja vroeger hé.!!😎
 5. opa bert

  Verblijfskostenvergoeding Boot

  Ger zou het geweten hebben !!!!
 6. opa bert

  Tijd voor tijd

  Weet iemand hoe het gaat als je wordt uitgeleend aan 'n ander transport bedrijf .?
 7. opa bert

  wist je dat

  Is dat net zoiets als zijlossers ?😎😂
 8. opa bert

  forumgebruikers gespot

  1934 , zaterdag middag 16.30 uur industrieterrein Kraaiven Tilburg richting n 261 ? Ik was met de luxe voiture .
 9. opa bert

  Lading zekeren. Hoezo.

  los in 'n goot , dat kan nog iets, maar in de rijrichting met alleen 'n balkje ervoor ? volgens mij heb je dan geen verstand !!!!!!
 10. opa bert

  Mercedes

  w.b.t. Scania ben ik het helemaal met je eens ! dat bed is zwaar ruk. Het bedrijf waar ik nu parttime rij heeft als 1e merk Volvo lopen , en met name die serie 3 doet het zeer goed en brengt na 1.000.000. km. nog goed geld op , als 2e merk Mercedes , en volgens de eigenaar mede ook vanwege de hoge rest prijs ! Verder lopen er ook wat Scania's , 'n paar Dafjes en wat M.a.n's
 11. opa bert

  Waar gaat de reis heen...???

  Pierre doet niks anders , van de ene routier naar de andere !🤣🍷
 12. Waaruit blijkt dat er vele rondrijden zonder enig idee wat ze bij hebben voor zooi .En vervolgens ook nog niet opletten , die tunnels staan allemaal ruim tevoren aangegeven . Maar het is net wat Pierre zegt , je koopt hier of daar je papieren en gassen maar !!! De gehele beroepsgroep wordt er wel voor aangekeken .
 13. opa bert

  Mercedes

  Geen idee !! In mijn ogen het meest waardeloze product dat men vrachtwagen noemt !!!!!!!
 14. opa bert

  Mercedes

  De stoelen die er bij ons in staan zitten gewoon goed , alleen kan de stoel niet laag genoeg , zodat je erg hoog in de cabine zit . De software van de bak is bij de laatste modellen gewoon erg goed , de wat oudere schakelen idd wat houterig . Verder is het maar net wat je baas besteld in 'n auto, want standaard is er eigenlijk niks , alles is optie.
 15. opa bert

  Je auto op een mooie lokatie

  RYANO ? dat zit toch op de Moerdijk?
×