Spring naar bijdragen

opa bert

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  880
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over opa bert

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. opa bert

  Mooie bloemen, graties meenemen...

  Ben het helemaal met je eens Pierre, de vraag is hoe krijgen we dat volk zover dat ze opflikkeren .!!!!???? Dat spul wordt aan alle kanten voorgetrokken , zielig zus en zielig zo , ik ben er lang klaar mee . Kijk eens naar opsporing verzocht ,ze hebben allemaal 'n noord Afrikaans uiterlijk , of ze zijn ligt getint !!!!
 2. opa bert

  Nieuws in plaatjes

  't wordt steeds moeilijker om uit die politieke draaikonten wijs te worden . En ga dan maar eens zinvol stemmen . Zo wie zo geen VVD , of D66 met die sprekende etalage pop .!!!! Waar halen ze zoiets toch weer vandaan !!!!!!
 3. Hij schrijft toch echt zelf dat ie lui is ,!!!!!!!
 4. Gewoon 'n luie flikker , die 'n stamp onder z'n hol moet krijgen!!!!!!!!!! Volgens mij gaat het er als volgt uitzien : Elke keer net lang genoegwerken om zo maximaalmogelijk in de uitkeringen te zitten , en wij maar betalen !!!!!!!!!! ik heb een schurft aan die lui !!!!!!!
 5. opa bert

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Het zal wel 'n FAUN zijn !!!!
 6. opa bert

  Scania onthoofd door viaduct

  4m heeft niks met provinciale wegen of auto snelwegen , je mag in Nederland max 4m hoog zijn , anders val je onder 'n ontheffing . Het feit dat de meeste viaducten hoger zijn doet niks af aan de 4m wet .
 7. Ik zou idd. iets in het ovv zoeken , daar zijn parttime veel mogelijkheden . Kennis van me doet dat ook en werkt meestal maar 3 dagen in de week . En met de diverse toeslagen is het ook financieel interessant .! En idd alleen maar rijden !
 8. opa bert

  Scania onthoofd door viaduct

  Niet echt !!! 4m is de wettelijke max in Nederland ,als je dan al weet bij vertrek dat je hoger bent dan is het opletten geblazen .!!
 9. opa bert

  Scania onthoofd door viaduct

  De verzekering zal er wel weer voor opdraaien ! 4.30 m hoog en nergens naar kijken , hoe slim kun je zijn
 10. opa bert

  Hond mee wat zijn de ervaringen.

  Fikkie gewoon thuis laten ! lijkt mij het beste ,bij ons reed ook zo'n "honden liefhebber " , daar ga ik echt niet mee weg met zo'n hondenhok , gelukkig dachten mijn collega's er ook zo over , en mocht /moest fikkie gewoon thuis blijven .
 11. opa bert

  Hovo trans

  Nou ben ik pas 47jaar chauffeur , en snap nog steeds de heilig verklaring van Scania niet . Heb vroeger met 110 111 en 112 gereden , drama auto's , later nog zo'n R serie , hetzelfde verhaal ! En nou zijn die nieuwe dingen ook nog foei lelijk , en veel te duur !!!!!! Ieder z'n keus maar voordat geld is er wel wat mooier/beters te koop !!!!
 12. opa bert

  20' & 40' container vervoer

  Wij hebben ook zo'n chassis gehad ,20 ft rechtop zetten , dik 20 ton schroot erin , dan met de kraan deuren dicht en zakken maar , levens gevaarlijk , !!
 13. opa bert

  20' & 40' container vervoer

  idd prima oplossing , alleen zie je op festivals e.d. bijna geen 40ft is bijna allemaal 20 ft en dan gewoon met haak arm /kabel systeem . .
 14. opa bert

  Giga boete.!!

  zo leer je het wel af !
 15. opa bert

  Has transport trekker+chassis

  Nog terug gevonden ??????
×