Spring naar bijdragen

opa bert

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  644
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. FOOX/Bergsma Drankenhandel Franeker

  Nou , ik dacht het wel , er zijn wel 25 liter vaten maar de meeste zijn toch 50 liter. Er zijn natuurlijk veel kroegen e.d. die hun bier in tanks hebben .maar vooral seizoenbieren zitten in vaten. En de meeste auto's lopen dubbel bemand. En die tanks doen wij natuurlijk ook , met zo'n 25 auto's.
 2. FOOX/Bergsma Drankenhandel Franeker

  Mijn werkgever heeft 45 auto's in de drankenhandel lopen , die jongens hoor ik daar nooit over ! De meeste willen niks anders , alleen al vanwege de vaste tijden , elke dag op dezelfde tijd beginnen , en altijd rond de zelfde tijd klaar .
 3. Heijboer Etten Leur

  Nou nou ! bijna twee jaar !!! jonge jonge hoe hou je het vol .!
 4. Heijboer Etten Leur

  Gaat lekker ,2 keer in een jaar !!!!!!!!
 5. waar sta jij vanavond??

  Maandag lossen zeker ?
 6. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  da's idd toevallig .
 7. M'n ouwe truckie...

  O Sjef Pessers , ja die keek niet zo nauw , maar aan het eind van het liedje ook gewoon failliet . Die reed echt overal naar toe met die f89 zat ie al in het midden oosten . SETO heb ook gewerkt , toen was die oude rommel al verdwenen, daar waren de centen idd goed. tot die boef uit Emmen het overnam , maar die is ook allang van het toneel verdwenen . Tans Europa , zo heette ie , het beste materiaal was nog niet goed genoeg , maar betalen ho maar !!! Ik heb het er nog 'n paar maanden volgehouden , en ben toen naar de wed v Casteren gegaan .Heet nu Schenker !!
 8. De leden zijn de bond, maar zonder één mening

  De werkgevers waren er toen goed ziek van , dat ze moesten buigen voor de bond ! En dat ging niet zonder slag of stoot. Overuren , onkostenvergoeding , pensioenafdracht, ze vonden het allemaal niet nodig .!
 9. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Doen jullie dat ook voor dat bedrijf aan de Isarweg ? Ik zie daar alleen auto's van Roet staan .
 10. De leden zijn de bond, maar zonder één mening

  Hit is duidelijk niet van de tijd dat er nog geen CAO was , ik wel , en ik ben er blij mee dat het CAO er gekomen is !!
 11. M'n ouwe truckie...

  Kwam die uit Udenhout Ibo ?
 12. M'n ouwe truckie...

  Schoonen ; daar kon echt alles , ik heb er meermalen mee in Bordeaux gestaan . Die vent reed 'n daf combie met topsleeper en 'n lange afzetbak op z'n hanger , daar ging ie twee keer in de week mee van Herentals naar Bordeaux , en dan met 'n vrachtje wijn terug.En tussen door nog 'n keer Herentals Paris . Volgens mij waren het vrachten koeken of zoiets.
 13. waar sta jij vanavond??

  Hedde vandaag bij kunne kommen , 'n keer zat in oewe nest en dan uitslapen is nie vekeert !!!
 14. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Bij ons zit de ontheffing toch echt op de trekker .
 15. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Volgens mij heeft het iets te maken met hoe vaak je in het centrum geweest bent met je laatste ontheffing . Wij hebben 7 auto's met centrum ontheffing , en die zijn ook weer verlengt voor de komende tijd , middels 'n brief dat de oude ontheffing tot bepaalde dd geldig is. Volgens de planner moeten ze elk jaar aan de hand van vrachtbrieven laten zien waar en hoe vaak we in het centrum hebben gelost enof geladen . Kennelijk gaat er in 2018 iets veranderen aan het toekennen van de ontheffing. Onze klant heeft ook 'n depot in Amsterdam , en bepaalde bestemmingen lossen wij daar , en worden dan met 'n {kraan} bakwagen weggebracht. Amsterdam is niet altijd 'n feest met 'n starre drie asser !!!!! Maar gelukkig hebben we altijd 'n kooiaap bij voor het laatste stukje !
×