Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 24-11-23 in all areas

 1. Dan vraag ik mij af , hoe denkt u over de situatie in Frankrijk complete steden zijn overgenomen ,in Belgie gaat het bij tijden ook lekker in migranten wijken , in Molenbeek mag je als blanke eerst vertellen wat je daar komt doen , aanslagplegers worden vaak weer terug gevonden in Belgie , wat ik wil zeggen wie plant er nou een zaadje ? linkse politici kijken weg , geven weer wat extra geld , knuffelen wat en klaar , hier in Nederland hebben een grote groep allochtonen op wilders gestemd , en waarom , omdat ze klaar zijn met de slappe hap van links , die zeggen ook van ze moeten ze harder aanpakken , en ze zijn de allochtonen die alles verpesten in dit land en ook voor hun maar niet aangepakt worden en zelfs die groep zouden het best vinden als die groep gedeporteerd wordt terug naar Marokko en zelfs die groep ziet dat Nederland te vol zit . Links graaft een gat zodat rechts ook een zaadje kan planten , de gedachte dat Links altijd goed is en rechts bij voorbaat fout dat klopt niet , je hebt extreem rechts is niet goed , maar je hebt dus ook extreem links is ook niet goed en racisme , zit net zo goed bij allochtonen als bij autochtonen , geen verschil .
  4 points
 2. En dat is racsisme? Het continue zwartmaken van een democratisch gekozen parlementarier mag wel? Die man die al 20 jaar zijn privecy moet opgeven, omringd door een paar veiligheidsmensen, enkel omdat hij zegt wat een paar miljoen mensen denken?
  3 points
 3. Opgepakt en veroordeeld omdat hij minder Marokkanen wilde? Dat maakt hem geen racist,zo denkt het grootste deel van Nederland erover denk ik. En ik vind mezelf geen racist, wel zie ik om me heen noord Afrikanen oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Net zoals Noord Afrikaanse asielzoekers (hoezo asielzoekers, ze komen uit veilige landen) overlast bezorgen in de plaatsen waar azc's zitten. Als ik dat veroordeel ben ik racist? Ook goed
  3 points
 4. Proficiat met jullie verkiezingen, dus binnenkort mekaar groeten met gestrekte rechterarm om 30graden? 🤣
  3 points
 5. Dat is nu weer zo'n opmerking....... In Nederland heerst bij mijn weten een parlementaire democratie. Pas tegen de tijd dat 1 partij alleen genoeg stemmen heeft voor een meerderheid ga ik mij pas zorgen maken..... Het aanhalen van een A.H. vind ik hier totaal misplaatst. Voor de rest zal ik het er maar op houden dat jij aan je rust toe bent en morgen weer nuchter bent.
  2 points
 6. Of ik een aggregaat van 7 ton naar Middenmeer wilde brengen? Uiteraard. Het agragaat was 2.85 hoog dus nam ik de kuip mee want die hing er toch al achter. Daar aangekomen kon ik met geen mogelijkheid binnen komen met de trailer. Dus als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat 😇
  2 points
 7. Groen is niet meteen gezond. Van een spar plukken we geen vruchten en met te veel bramenstruiken beperken we andere gewassen om ons van ander voedsel te voorzien. Voedsel kunnen blijven produceren is iets waar we zuinig op moeten zijn.
  2 points
 8. Er is wel een hoop strategisch gestemt , maar links is dus over de linie niet groter geworden , dus de oproep van links om links te bundelen is dus mislukt , en altijd triest , partijen die verloren hebben elke keer weer dezelfde excuus , we hebben niet geluisterd naar het volk , nee doen jullie nooit want jullie leven in een bubbel , jullie krijgen wel signalen van het volk door gesprekken maar ze doen er niets mee , want klootjes volk hebben geen verstand volgens hun . Maar nu Timmerfrans uit brussel is , wordt daar de toon over het klimaat ook matiger , meer tijd , blijkbaar heeft ie daar ook een schrikbewind gevoerd . Eergisteren in opsporing verzocht man in elkaar geslagen vanwege kruisje door ..... , in frankrijk gisteren waar allochtonen jacht maakten op blanken , en Timmerfrans wil dat volk het liefst omhelzen en zeggen dat ie van ze houdt en niet hoeven te vrezen dat hun teer zieltje gekwetst wordt en het land uit moeten . Ook gelijk de palestijnse vlaggen erbij
  2 points
 9. 1 point
 10. Ik ben al 2 maanden thuis en heb geen druppel alcohol gedronken. Verandering en beïnvloeding van een massa mensen gebeurt ook niet op 1 dag, extreem rechts is bezig met het planten van een zaadje, en ik hoop dat ik nooit hoef mee te maken dat dat zaadje een boom word, want dan maken we ons beiden zorgen.
  1 point
 11. Hitler had ook heel goede argumenten... En op dat moment sprak die ook uit wat de meerderheid van de bevolking dacht. Dus was dat ook geen racist volgens jullie..
  1 point
 12. Dus Wilders heeft geen rechts extreme ideeën? Dat die opgepakt en veroordeeld was voor het verspreiden van racisme is al vergeten. Maar troost jullie, volgend jaar wordt België ook een rechtse staat na de verkiezingen...
  1 point
 13. Je kan beter koeien laten schijten dan kolen verbranden voor het milieu.
  1 point
 14. Helemaal, maar ik ben het (hoe kan het?) niet met jou eens, in dit geval. De natuur in Nederland is er slecht aan toe. Zelf doe ikal een jaar of 7 - 8 vogeltellingen bij mij in de omgeving (MAS-tellingen, meetpunt agrarische soorten), maar je ziet de soortenrijkdom en -hoeveelheid achteruit gaan.
  1 point
 15. Goede natuur is niet alleen groen, Hendrik.
  1 point
 16. Ik wens Geert veel succes met het onderhandelen. Het lijkt er op dat hij daar open voor staat en dat is een vooruitgang 👍 Ik hoop wel dat hij voor onze toekomst ook een beetje oog heeft voor de natuur. Dat er iets binnen tien jaar moet gebeuren zou iedereen toch duidelijk moeten zijn. Zonder een gezonde, vruchtbare aarde waar we in Nederland al lang onze vruchten van plukken raken we een belangrijke positie kwijt.
  1 point
 17. Dat klopt wel idd. Je spieren worden er niet soepeler van idd, Nu was ik de laatste jaren echt verwend wat laden en lossen betreft. Maar ook nu mag ik weer gewoon in de regen zelf laden en lossen. Vroeger in het kabel en leidingwerk moest het wel heel bar zijn wilde we in de keet gaan zitten. Maar dan was het voor mij meestal ook wel ? game over" en ging ik naar huis.
  1 point
 18. Klopt, het is de afgelopen tijd bizar geweest. Nu ben ik redelijk doorgewinterd als het gaat om werken in kutweer en ik vind het niet zo heel erg, je moet er gewoon even aan wennen. Maar nu er een heel aantal dagen zijn geweest dat ik bij elke vracht in het regenpak moest was ik van de week donderdag en vrijdag erg blij dat ik het niet hoefde. Het ergste is elke keer in en uit je pak. Vervolgens flikker je het aan de bijrijders kant voor de stoel, je hele dashboard zit onder de bagger en alles is nat. Om vervolgens afgelopen zaterdag wéér een hele dag in de regen te draaien, althans elke keer met laden en lossen. Ik had zaterdag 4x l<Lekkerkerk/Oudewater een klusje aangenomen. Gelukkig staat er een meer dan goede vergoeding tegenover. Het is een gekke tijd, daar ik eerst een beetje bang was om thuis te staan ná een lange tijd voor dezelfde klant gereden te hebben is het juist nú helemaal losgegaan. En helemaal sinds ik kennisgemaakt heb (en gereden) met je maat Prins😁
  1 point
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden