Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 05-12-23 in all areas

 1. Hoe vaker ik de zieke gedachten lees van deze veelposter, des te meer ik Ger mis.
  4 points
 2. Murphy is ff van slag. Heb mijn sigaar van schrik doorgeslikt. Op een forum zitten en tegen alles en iedereen aanschoppen, daar kan ik nog wel mee leven.... Maar, op een forum zitten waarvan een of meerdere leden ronduit zegt dat ie liever Putin heeft dan het haagse pleps...... Misschien ff een reminder: In de westerse democratie, lees Nederland oa, mag je, kan je, ongestraft commentaar leveren op alles en iedereen. Op het CF bijvoorbeeld kan je zeggen dat je het niet eens bent met de haagse kliek. Je zou zelfs OPENLIJK kunnen zeggen dat jij als man liever een mannelijke partner wilt liefhebben dan een vrouw. Je kunt ook gewoon zeggen wat je van de oorlog speciale militaire operatie in Ukraine vindt. Bij kameraad Putin daarentegen........
  2 points
 3. Het wordt tijd dat Murphy voor de sigaar gaat. Eind deze week deel ik de 2 winnaars mee die het als eerste juist hebben. 1 voor de sigaar en 1 voor de wodka.
  2 points
 4. Eh, moord? Ik lees iets over een politie-inval omdat hij verdacht werd van terroristische activiteiten? Bron: De Morgen en hr Plug is niet veroordeeld tot 6 maanden maar dat wordt er tegen hem geëist. Uitspraak is 8 december. En niet omdat hij met een fakkel liep te zwaaien maar omdat hij links en rechts mensen beschuldigt dat ze deel uitmaken van een pedofielennetwerk. En dan ben je een politiek gevangene?
  2 points
 5. Niet alleen voor hem, voor mij en met mij het overgrote deel van Nederland. Het is altijd een kinderfeest geweest, totdat een of andere zieke geest het tot heel iets anders maakte.
  2 points
 6. Inmiddels is men er achter wat het probleem is: auto’s zijn al deels voorbereid tot “adr” trekker. Dus mag het voorprogrammeren niet werken. Maar aangezien wij geen adr werk (gaan) doen is dit nu tot last. Men gaat nu kijken of en hoe dit opgelost gaat worden. Schijnt nm niet zomaar even gecorrigeerd te kunnen worden. wordt vervolgd.
  1 point
 7. Vledder: De DSU is federaal maaaar de overheid moet u aanspreken in Vlaanderen in het Nederlands en in Wallonië in het Frans. 1934: In Zuid Irak, Syrië, Turkije, Egypte, Tunesië, Marokko enz. Allemaal in de jaren 1970-1977 Voor Rusland gaan we de spanning er nog wat inhouden, ik wil wel nog vertellen dat mijn moeder naar de USSR is geweest. Wie zegt wel en wie zegt niet. De winnaar krijgt een fles wodka en een sigaar.
  1 point
 8. Misschien houdt hij van Russische sex,maar is er zelf nooit geweest. https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-week-russisch/
  1 point
 9. Vledder, bron De Morgen DPG Media zijn van hun eerste leugen ook niet doodgevallen. Mijn bronnen zijn mensen die Yannick persoonlijk gekend hebben. En de DSU van Wallonië (Franstalig) wat kwamen die in Vlaanderen doen, wettelijk niet toegelaten. Een van de opdrachtgevers heb ik gekend, (ik heb hem weten geboren worden) zijn moeder was mijn tandarts, en het ventje was een klein smeerlapje. En het spreekwoord zegt: papier is verduldigd. Hier een andere bron: https://palnws.be/?s=yannick+verdyck de koppen zijn te lezen, de rest zit achter een betaalmuur. Voorbeeld: Notaris X werd door Humo DPG Media beschuldigd van vanalles en nog wat, uiteindelijk hebben ze hun staart moeten intrekken. Dat is vele jaren geleden. Het is Huig Plug en de fakkeldrager van Kaag, 2 aparte personen. De inbreker bij Wybren Van Haga heeft die al een celstraf gekregen? Rusland versus EU en de USA is oorlogspropaganda van de 2 kanten. Verdeel en heers en velen tuinen er in. De haute finance is baas in de wereld, niemand heeft ze ooit gezien en toch trekken ze aan de touwtjes van van de trekpoppetjes van politiekers, waarom? Hebzucht, men is geen politicus voor onze schone blauwe ogen, vergeet het.
  1 point
 10. Ik wil je best nog eens quoten: "Maar Poetin heeft op 20 jaar van Rusland een staat gemaakt die in de jaren '90 een staat in verval was door dhr Jeltsin samen met de haut finance van het westen en heden een staat is waar een betrekkelijk orde heerst en waar de Rus een beter inkomen heeft (zie Marie-Thérèse ter Haar van de Rusland & Oost Europa Academie) Ik heb dan nog liever Poetin dan onze eigen politiekers die er niks van bakken zoals Ursula Von der Leyen, Charles Michel, Guy Verhofstad en nog vele anderen. En verder ben ik voor niemand, eerst bewijzen wat men kan of niet kan." Het is misschien geen dwepen, maar ik haal hier toch enige bewondering uit. En jouw voorbeelden over politieke gevangenen: al die lui hebben zich in meer of mindere mate dreigend gedragen tegen politici. Als je bijv. weet dat iemand regelmatig doodgewenst wordt via allerlei fora, dan ga je niet met een brandende fakkel bij het huis van die persoon staan. Maar dat is heel wat anders dan schrijven dat die persoon slechte politiek bedrijft of corrupt is. Daarvoor ga je hier niet de gevangenis in (voor dat laatste kun je wel aangeklaagd worden, dan zul je bewijs moeten kunnen overleggen of gewoon gestraft worden, maar zelfs dan zul je niet vermoord worden).
  1 point
 11. Wie zegt dat ik bewonder? Och en in het vrije westen vermoorden ze niet en hebben ze geen politieke gevangen. Bijvoorbeeld: de moord op Yannick Verdyck door de Belgische DSU, en in Nederland zijn ook verschillende politieke moorden gebeurd. Het gevangen nemen van Huig Plug, de fakkeldrager bij Kaag: 6 maand gevangenis. Men kan voor of tegen deze mensen zijn maar het gebeurd wel. Als men zegt dat men het begrijpt wat er in Oekraïne gebeurt maar niet goedkeurt is men een Poetin lover. En verder ga ik er geen woorden aan vuil maken. Wat baat kaars en bril, als de uil niet ziene wil.
  1 point
 12. Praat van een niet geïnformeerde persoon. En nu terzake: 1 van de redenen waarom de Polen niet zo gelukkig zijn met de Oekraïners is dat de Oekraïense Nazi's tijdens de tweede wereldoorlog Poolse dorpen uitgemoord hebben onder leiding van Stepan Bandera.
  1 point
 13. Maar Poetin heeft op 20 jaar van Rusland een staat gemaakt die in de jaren '90 een staat in verval was door dhr Jeltsin samen met de haut finance van het westen en heden een staat is waar een betrekkelijk orde heerst en waar de Rus een beter inkomen heeft (zie Marie-Thérèse ter Haar van de Rusland & Oost Europa Academie) Ik heb dan nog liever Poetin dan onze eigen politiekers die er niks van bakken zoals Ursula Von der Leyen, Charles Michel, Guy Verhofstad en nog vele anderen. En verder ben ik voor niemand, eerst bewijzen wat men kan of niet kan. Ik informeer mij door boeken te lezen en informatieve films te bekijken en van slogans hou ik niet zoveel.
  1 point
 14. Wat zouden de Russen hier komen zoeken? Schulden, de eu is failliet en grondstoffen hebben we niet.
  1 point
 15. Daar staat dan maar een deel van het verhaal. Als je de nieuwsberichten in de afgelopen 2jaar een beetje had gevolgd dan weet je dat die Poolse chauffeurs de grens zijn gaan blokkeren om de boeren in eigen land te steunen. Nadat de Russen de graanroute via de Zwarte zee hadden geblokkeerd is er met de EU afgesproken dat dat transport via de aangrenzende landen (waaronder Polen) mocht gaan. De Poolse boeren waren daarop bang dat hun interne markt overspoeld zou worden waardoor zij niks meer konden verdienen aan hun eigen graanopbrengst
  1 point
 16. Ik adviseerde als ze gepest of geslagen werden om degene met de grootste bek zo hard mogelijk te slaan of achter de knie te trappen .
  1 point
 17. Ik vind boerenkool ook al wel een dingetje worden trouwens
  1 point
 18. Hoeft ie niet , Affriyie zijn voorouders zaten in het bootje , Akwasie zijn voorouders waren de slaven jagers , maar idd geen excuses , want niet blank of wit en vooral geen geld
  1 point
 19. Wat is hun (en jouw) volgende punt: Dat Mercedes, Audi, BMW, of welk automerk dan ook, geen zwarte auto,s meer mogen verkopen ??
  1 point
 20. De weerstand VAN kozp is van hetzelfde laken een pak: zij willen zwarte piet niet en gaan daar ook als een stel stampvoetende kleuters tegenin. Wie heeft van zwarte piet een slaaf gemaakt ???? Dat komt van kozp af, wij hebben nooit iets anders geleerd dan dat Piet zwart is , van door de schoorsteen te kruipen. OP 19 december 2022 bood Mark Rutte, namens de Nederlandse regering zijn excuses aan voor het slavernijverleden van ons land. Heb jij Jerry Affriyie ooit zijn excuses wel eens aan zien bieden voor het slavernij verleden van zijn voorouders, dat de grootste "slavenvangers"waren in west Afrika ??
  1 point
 21. We krijgen suikerfeest ervoor terug
  1 point
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden