[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen
  • 0

Wie doet er vrijdag mee met de langzaam aan actie????


Johnuitr

Vraag

  • Antwoorden 173
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters For This Question

Recommended Posts

  • 0
  • Forumlid

Sorry heren van deze actie, ben een held, zoek de publiciteit op en zet geheel Brussel vast, hou dat 4 weken vol en dan maak je een statement.

.

dr is eind maart een klaverjas marathon in Den Haag voor wat mensen uit het buitenland, als je die eerst even aan tafel laat schuiven en dan zorg dat ze Den Haag niet uitkunnen, dan kijkt de hele wereld ernaar en dan weet iedereen wat er gaande is :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
Gast sindaco

nou gelukkig kom ik bij boxmeer / goch de grens over en zal er vrijdagochtend als ik met mijn nieuwe combinatie het land binnenkom niet te veel last van hebben.

na de grens links en ik ben op de thuisbasis.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid
Hebben de organisatoren dan niet door dat dit een kansloze actie is. Zo verlies je het laatste kleine beetje goodwill wat onze beroepsgroep nog heeft bij de andere weggebruikers. Door al die cowboys hier op de weg (en de vele buitenlanders) die schijt aan de regels hebben is er al niet veel goodwill over.

Rutte lacht zich de ballen uit de broek. Die komt 's avonds met een statement dat hij er vel op tegen is en dat hij de verantwoordelijken gaat aanpakken. Heeft hij er weer een paar stemmers bij.

Als deze mensen echt lef hebben en een statement willen maken, dan moeten ze Schiphol en R'dam Airport blokkeren tijdens de nucleaire top eind deze maand. Dan wordt Rutte pas zenuwachtig.

Is niet alleen een actie vanuit de transport... boeren en ....... doen ook mee.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
beter gezegd... wie doet er mee met zuinig rijden?!:ja:

Goed idee. De contactsleutels vooral in het kastje laten hangen :D Doen we ook nog iets voor Groen Links.

Ooit kwam op een ander forum ter sprake over een verkeersinfarct bij Utrecht n.a.v. de afsluiting van de BAB57 bij Dormagen.. Wil je wat bereiken, doe dan dit (en dan vooral op een eerste regenachtige herfstdag).

Topic

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
Gast henk driehoek
Wat !!!! Dat is hard man....... Die van mij gaat maar 83 1/2......... Maar wel altijd full pull door traject controles en langs flitsers :D

Kan ook makkelijk. Ze blijken zo'n beetje allemaal uit te staan

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid
Kom nou Robke, sprak pas iemand die nu al een ziekenhuisafspraak heeft voor eind maart in Den Haag ten tijde van de atoomtop. Dan heb je toch echt slecht op zitten letten.

Ik mag aannemen dat de heren truckers vrijdagmiddag ambulances ed wel door laten gaan. Het scenario waarbij iemand 2 uurtjes later aan een ziekbed komt te staan en daardoor net het familielid niet meer spreekt, ik vind het vergezocht.

Als de truckers lef hadden dan reden ze gewoon op maandagochtend niet uit. Maar het zijn scheiterds, nou dan maar zo.

gewoon niet uitrijden, helemaal niemand uitrijden eventueel sleutelkasten leegtrekken zodat iemand die wel wilt uitrijden dat niet kan en met paar auto's in en uitgang blokkeren dat er niks meer in of uit kan

daarbij denk ik vooral aan raffinaderijen en distributie centra's posterijen en openbaar vervoer

en dan opnieuw onderhandelingen! (eens kijken of TLN ook dan botweg gemakkelijk wegloopt en de deur opnieuw dichtsmijt alsof wij ongedierte zijn)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid
gewoon niet uitrijden, helemaal niemand uitrijden eventueel sleutelkasten leegtrekken zodat iemand die wel wilt uitrijden dat niet kan en met paar auto's in en uitgang blokkeren dat er niks meer in of uit kan

Dan hebben deze mensen binnenkort veel vrije tijd aangezien het niet een officiele actie is :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Na het doorlezen van alle reacties kan ik maar 1 conclusie trekken

en dat is dat er vrijdag lekker doorgekachelt kan worden worden op de Nederlandse snelwegen...

op een uitzondering ergens boven in Groningen waar een patatkraam de weg gaat blokkeren.

Dus lijkt het mij al met al een zinloze actie..:confused:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid
staat op transport online dat er alleen maar personenautos meedoen. maar ik ben niet zo handing dat ik de link er kan bijzetten sorry.

Hier komt ie

Nieuwsoverzicht | Persbericht insturen | Zoeken

'7 maart Actie' niet met vrachtwagens

DAMWOUDE - De landelijke actie op de Nederlandse wegen die voor vrijdag 7 maart gepland staat zal, volgens de organisatie, niet met vrachtwagens maar met personenauto's worden uitgevoerd. Volgens de organisatie willen transportbedrijven niet dat hun logo in de media verschijnt.

Op verschillende plaatsen dreigen morgenmiddag acties tegen het huidige kabinetsbeleid. Hoewel de organisatoren hebben opgeroepen geen snelwegen te blokkeren is er wel kans op langzaamaanacties op diverse snelwegen. Volgens de initiatiefnemers moet het een chaos worden op de weg, maar blijven de acties wel ludiek.

De landelijke eenheid van de politie praat inmiddels over een "gemiddeld tot significant risico" op problemen op snelwegen. Met name maakt de politie zich zorgen over de ongestructureerde organisatie van de acties en de mogelijkheid dat er confrontaties kunnen ontstaan tussen weggebruikers en actievoerders.

De acties moeten volgens de organisatoren vrijdagmiddag vanaf 15:00 uur anderhalf uur lang het verkeer behoorlijk hinderen.

In sociale media zijn diverse oproepen gedaan om actie te voeren op de A7 bij de grens met Duitsland. Ook zijn er oproepen verschenen om actie te voeren op de A28/A37 bij de grensovergangen Coevorden, Schoonebeek, Zwartemeer en Ter Apel.

Verder worden er acties verwacht op de knooppunten Galder , Gorinchem, Rottepolderplein en Azelo , bij het brug restaurant boven de A4 bij Nieuw Vennep, op de A2 bij Rosmalen, op de A1 en A50 bij Apeldoorn, meldt de Verkeersinformatiedienst.

Bij Rotterdam wordt verzameld bij de Ikea in Barendrecht om vervolgens naar de Heinenoordtunnel in de A29 te rijden.

Nieuwsartikel geplaatst op 06-03-2014 17:18 door De Redactie

Tags: 7 maart Actie

Share on facebook Share on favorites Share on hyves Share on twitter More Sharing Services

0

<< Kruidenier Foodservices i...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden