Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 15-11-23 in all areas

 1. Vandaag eindelijk weer eens een dag droog gewerkt. Ik heb nog nooit zo vaak mijn regenpak aan moeten trekken. Maar goed mooie dag leuk klusje. Vandaag stonden er 2 warmtewisselaars van 6000 kg per stuk en 3.85 hoog. Ik moest ze zelf laden en voor het lossen was wat anders geregeld. De deur van het pand was 4.16 hoog, ik was blij dat ik de warmtewisselaars achterop geladen had. Daar is de trailer het laagst. En met de luchtvering naar beneden paste het net.
  4 points
 2. 3 points
 3. Het Hof moet uiteindelijk oordelen of zij het advies van de advocaat-generaal overneemt. Deze uitspraak wordt in de loop van 2024 verwacht. Bron: jouw link. Laten we de huid niet verkopen voor we de beer geschoten hebben. Persoonlijk hoop ik dat nog wat onzin regels nietig verklaard worden, zoals; )De 90 rijuren op twee weken, ) de 56 rijuren per periode van 6 x24 uur, gewoon maximaal 10 rijuren per dag. )Het verbod op het verblijf in het voertuig tijdens de wekelijkse rust van 24 uur. ) de 45 urige rust op zich,24 uur is genoeg, de marktwerking reguleert dit zelf al.
  2 points
 4. Rigger is de officiële naam van zoon aanpikkelateur. Tenminste dat maken ze mij wijs,bij diverse cursussen. Ook mede doordat het steeds internationaler wordt op de meeste bouwplaatsen. Maar bij ons in het grondverzet nog altijd aanpikkelateur, of den dieje.
  2 points
 5. Peter, de 24 uur mag toch wel in de cabine gemaakt worden. Of heb ik weer ergens liggen slapen?
  1 point
 6. Net henk(steenhaas)gesproken en de hand geschud in Rozenburg.👍
  1 point
 7. Dat zijn inderdaad de betere berichten,hoplakee op naar maart en dat is het zo hoor. Voor nu sterkte en mooi dat je er altijd zo positief onder blijft.
  1 point
 8. Helaas, daar ben ik maandag ochtend niet geweest. Stukje A50 / A12 tussen Waterberg en Grijsoord heb ik enkel gehad gistermorgen.
  1 point
 9. Dan vind ik voor een internationaal opererend bedrijf de uitdrukking "rigger" toch professioneler klinken dan " aanpikkelateur "
  1 point
 10. Rigger is niks anders dan de benaming voor de persoon die lading/vracht gereed maakt voor te hijsen en deze 'aanpikt' of loshaalt. Ik heb zelf in '96 de opleiding "rigger/ marshaller" gedaan t.b.v. het verplaatsen van objecten per helikopter in Bosnië. 'Riggen' betekent dus het klaar maken voor de verplaatsing van een vracht/object d.m.v. cargonetten of andere hijswerktuigen. 'Marshallen' is het d.m.v. optische signalen begeleiden bij het landen of opstijgen van de heli's.
  1 point
 11. Mammoet is behoorlijk internationaal, die zullen gewoon de Engelse term hebben gebruikt. "Rigger" is trouwens ook een Engels woord voor valsspeler, maar ik ga er zomaar vanuit dat ze bij Mammoet het niet over een managementfunctie hadden 😁
  1 point
 12. Vorige week stond er nog een advertentie op F.B waarin mammoet zo iemand vroeg, en die hadden het echt over een "rigger"
  1 point
 13. Succes met dat laatste stukje die zware bergtop fietsen. Wanneer je boven boven heb je weer een mooi uitzicht en kun je rustig afdalen. Hou nog ff vol.
  1 point
 14. Gelukkig hoeven we dat niet democratisch te beslissen. Ik beslis zelf hoelaat ik naar bed ga.
  1 point
 15. En dat is nu dan ook net het "probleem". Als gevolg van het meer partijen stelsel zoals in Nederland (veels te veel partijen als je het mij vraagt) gaan al die standpunten die "JOUW" partij aandraagt, in afgezwakte vorm plaats nemen. Juist omdat geen partij een absolute meerderheid heeft, zijn alle partij standpunten een compromis onderhevig..... Ik hoef voor mij geen 2 of 3 partijen verkiezing, maar het aantal dat er in Nederland mee doen werkt een snelle formatie niet echt in de hand. En dan nog maar niet te spreken over het zo on-democratisch gewauwel dat die niet met die wil.
  1 point
 16. Ach man ga toch heen. Niemand hoeft ongevraagd bij me binnen te komen! of de deur nu op slot is of niet! geef ik mijn autosleutels af aan iemand die erom vraagt dan geef ik toestemming anders geef ik de sleutels niet af. En als mijn vrouw "ja "zegt geeft ze ook zelf toestemming, dus wie wil je dan waarvan van beschuldigen? Die clownsclub die je nu aan het verdedigen bent vraagt niets en doet gewoon. maar vinden het wel raar dat ze op hun flikker krijgen of met vis op hun donder gegooid worden, wat mij betreft niks meer dan terecht. Hoe durf je om hier in NL een kinderfeest te verstoren. Precies zo het moet, En let even op wat een kleurling er zelf over zegt! Een man naar mijn hart! Misschien waren ze wel gelukkig met een figuur als jouw in Botswana maar hier in NL kotsen we van figuren als jij.
  1 point
 17. Net als dat ie niet zo goed is met rappen en geen volle zalen trekt , daar hoeven wij toch niet voor gestraft worden ?
  1 point
 18. Klopt helemaal , een deel van XR wordt gewoon betaald door Soros , gewoon om chaos te schoppen met als doel de politiek te beinvloeden , lijkt erop dat XR een uitzendbureau is voor demonstranten en relschoppers . En dan ga je voor jezelf een grachtenpand uitzoeken en opeisen ? er is niet 1 zwarte familie rijk geworden hé , het was voor die landen een zeer lucratieve handel , stonden klaar op de kade om ingeladen te worden naar Amerika ,ik denk dat die rijkdom van die handel maar bij een beperkte club is terecht gekomen , of denkt u dat het ook bij de mensen in plaggenhutten is terecht gekomen? denk het niet , maar ondertussen kan elke blanke op de knieen om excusen en een schade vergoeding te betalen want wit , nah dacht het niet .
  1 point
 19. 1 point
 20. Dat is nou zo'n dooddoener die totaal nergens op slaat; niemand is iets verplicht, iedereen zou kunnen stoppen als het hem niet bevalt.
  1 point
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden