Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 04-12-23 in all areas

 1. Die mensen zelf nemen helemaal niets over. Ze worden door de DSV's, DHL's LKW Walters en Robinson's ingehuurd. .
  8 points
 2. Ik vind boerenkool ook al wel een dingetje worden trouwens
  5 points
 3. Daar staat dan maar een deel van het verhaal. Als je de nieuwsberichten in de afgelopen 2jaar een beetje had gevolgd dan weet je dat die Poolse chauffeurs de grens zijn gaan blokkeren om de boeren in eigen land te steunen. Nadat de Russen de graanroute via de Zwarte zee hadden geblokkeerd is er met de EU afgesproken dat dat transport via de aangrenzende landen (waaronder Polen) mocht gaan. De Poolse boeren waren daarop bang dat hun interne markt overspoeld zou worden waardoor zij niks meer konden verdienen aan hun eigen graanopbrengst
  3 points
 4. Ik adviseerde als ze gepest of geslagen werden om degene met de grootste bek zo hard mogelijk te slaan of achter de knie te trappen .
  3 points
 5. Niet alleen voor hem, voor mij en met mij het overgrote deel van Nederland. Het is altijd een kinderfeest geweest, totdat een of andere zieke geest het tot heel iets anders maakte.
  3 points
 6. Heb jij wel eens voor zwarte piet gespeeld op de basisschool van je buurkinderen? De lol is er voor de pieten, die stiekem alles weten van de kinderen een stuk minder. Iets wat in de ogen van veel mensen niet zou hoeven want die zien zwarte Piet niet als racistisch. Dat maken de donkere mensen die in Nederland wonen er zelf van. En daar zou wat aan gedaan moeten worden. Ik doe tegen iedereen hier in Nederland normaal, maar ga niet in de slachtofferrol kruipen om mij een racist te laten voelen want dat ben ik niet!!! Doe normaal, leer de talen gewoontes en maak wat van je leven. Ik denk dat een groot deel van Nederland daar zo over denkt.
  3 points
 7. Wat is hun (en jouw) volgende punt: Dat Mercedes, Audi, BMW, of welk automerk dan ook, geen zwarte auto,s meer mogen verkopen ??
  2 points
 8. 2 points
 9. Het is niet alleen dat gedoe om een zwarte, veeg, of witte piet. Al dat andere gezeik. Negerzoenen mag niet meer, Jodenkoeken mag niet meer, etc etc. Tis niet alleen dat ene dingetje, het is ALLES kan/mag tegenwoordig niet meer. Een jongetje mag je eigenlijk geen jongetje noemen, want stel je voor dat hij toch liever een meisje was..... Een park in Den Haag mag niet vol geparkeerd worden door boze boeren, maar een A12, toch niet een lullig landweggetje, wordt keer op keer bezet door een groep activisten.... Het is gewoon zo dat de "gewone" van oorsprong NEDERLANDER zich ongemakkelijk begint te voelen.....
  2 points
 10. Weer gelul dit , er is zelfs een wet voor in het leven geroepen wet op de ruilverkaveling , tuurlijk met de boeren en voor de boeren , maar een belangrijke rol voor de overheid die het land wilde inrichten zoals Amerika , deze plannen zijn in 1924 al ontwikkeld maar pas na de oorlog uitgevoerd , zie het maar als tijdgeest en modernisering van de landbouw , en ja er is het nodige verdwenen , maar u gaat ook met de auto ipv fiets en zo zijn er meer te bedenken.
  1 point
 11. De weerstand VAN kozp is van hetzelfde laken een pak: zij willen zwarte piet niet en gaan daar ook als een stel stampvoetende kleuters tegenin. Wie heeft van zwarte piet een slaaf gemaakt ???? Dat komt van kozp af, wij hebben nooit iets anders geleerd dan dat Piet zwart is , van door de schoorsteen te kruipen. OP 19 december 2022 bood Mark Rutte, namens de Nederlandse regering zijn excuses aan voor het slavernijverleden van ons land. Heb jij Jerry Affriyie ooit zijn excuses wel eens aan zien bieden voor het slavernij verleden van zijn voorouders, dat de grootste "slavenvangers"waren in west Afrika ??
  1 point
 12. Laat dat nou net de bedoeling van Hamas geweest zijn. Ook al vallen daardoor duizenden slachtoffers; Palestina moest weer op de agenda komen. https://www.ad.nl/buitenland/enorme-blunder-van-israel-plan-voor-hamas-aanval-was-al-een-jaar-bekend-maar-niemand-nam-het-serieus~aed58863/
  1 point
 13. Heb net eens het een en ander op het www bekeken. Als je een beetje zoekt vind je hier en daar wel een kaartje waarop je kan zien dat het grootste gedeelte van de oorlog zich afspeelt in 25% van het land. Ik wil dus niet zeggen dat er niets aan de hand is, maar er is toch een groot gedeelte waar het redelijk veilig is. Dus daar gaat het transport ook gewoon door neem ik aan. Ook die Nederlandse boer die op youtube vlogt die boert ook gewoon door. Wat opvalt is dat sinds het geweld in Gaza, het nieuws over Ukraine steeds minder wordt, wat niet wil zeggen dat er niets meer gebeurt.
  1 point
 14. En omdat iemand anders er anders over denkt dan jij dat doet bagatelliseer je het dan ook maar door die aanhalingstekens? Raar, als je in aanmerking neemt dat jij je vrijwel nooit iets aantrekt van wat anderen denken. Daar ben je dan wel erg selectief in.
  1 point
 15. Nou dan, noem dan maar eens wat voordelen op, die een land in oorlog, sorry, speciale militaire operatie, o, nee, denazificering.....
  1 point
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden