Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 02-02-24 in all areas

 1. Helemaal mee eens heel NEEderland vind alles maar goed,zijn allemaal,schijters of ik het helemaal eens ben met de Fransen valt te bezien maar ze hebben in ieder geval ballen !!! Off topic hebben jullie gezien hoe dat schorem hun familie ging zoeken in Rotterdam na die ontploffing ? Hele grote smoel gaan gewoon door de dranghekken heen om hun ding te doen ? Omgedraaide wereld en dan zegt z,on woordvoerder van de Politie............ ja wij begrijpen de emotie,s van deze mensen gezien hun geloof. Mooi hè NEEderland,ach ik ga nog even door 5 jaar onderzoek over een vliegtuig dat neergeschoten is door de Russen,en ja schrik niet onze premier heeft gewoon boe geroepen tegen Poetin !!!!!!! Lekker polderen jongens,ga vooral zo door,ik hoop dat we opnieuw moeten gaan stemmen en hoop dan dat Dhr Wilders nog wat zetels meer pakt en al zijn oude ideeën UIT de koelkast haalt en als eerste dat zwamwijf van de VVD met haar twee paspoorten naar Timboektoe stuurt !!!! Ik ga weer in de zon zitten,ik heb me weer druk genoeg gemaakt over dat playmobiel landje waar ik geboren ben.
  10 points
 2. Dit vind ik nu zo'n laffe opmerking , zelf zijn de chauffeurs zo bang voor hun hachje dat ze hooguit 5 min toeteren of 5 rondjes rijden op de rotonde !! Deze mensen staan ergens voor en voeren het ook uit , ondanks enkele huilende chauffeurtjes die niet op tijd thuis kunnen komen !!
  8 points
 3. Gewoon blijven doen wat we al jaren doen dus? Akkoord. Dus jij weet het ook niet? Mooi hè? Overal tegenaan schoppen maar zelf ook geen antwoorden hebben?
  3 points
 4. Nou de Eurotop-ambtenaren en politici konden vrijdag ongehinderd naar Zaventem om de vlucht naar huis te pakken, de route werd vrijgehouden. Als het echt helden waren hadden die boeren vrijdag de route Brussel-Zaventem hermetisch moeten afsluiten. En al dat Milieu en Natuur-volk zit vast ook gewoon 's avonds om 6 uur aan de biologische aardappelen met macrobiotische linzen en een stukkie geïmporteerd nepvlees. En kijk eens naar de rijen vrachtwagens in de verschillende filmpjes... je zal maar in Zeebrugge staan met je bakwagen zonder slaapcabine voor een dagritje.
  3 points
 5. Huilende chauffeurtjes? Totdat ze jou auto leeg plunderen. Tuig is het, niets geen respect meer voor.
  3 points
 6. Nog een oudje VOLVO F88
  3 points
 7. Leg eens uit als je wilt : Wat rechtvaardigt de ,door Rusland begonnen, oorlog in Oekraine dan ???
  2 points
 8. Geel valt op hè, onze duke ziet het zelfs 😉
  2 points
 9. Dus als protest tegen Rusland moeten wij stoppen met eieren importeren uit Oekraïne? Volgens mij ben ik je nu een beetje kwijt…
  2 points
 10. Maar als de NL boeren echt ballen hebben gaan ze morgen even over de Utrechtse Baan met hun gierkarren. Dat linkse tuig gaat weer demonstreren namelijk.
  2 points
 11. Bij de boeren draait het bedrijf wel door, of ze nu de boel blokkeren of niet. De gewassen groeien, de koeien geven melk etc dus het bedrijf blijft geld opleveren waarmee ze oa hun personeel kunnen betalen Als de transporteurs gaan staken staat het bedrijf stil, dus geen omzet maar alle kosten lopen door Jouw werkgever geeft aan te gaan staken en je hoeft dus niet te werken voor een week of twee, je krijgt alleen niets betaald omdat er ook geen inkomsten voor het bedrijf zijn, zou jij daar mee akkoord gaan? En de rest van de chauffeurs? .
  2 points
 12. De transporteurs zouden ook 1 front kunnen gaan vormen met de boeren. De transporteurs staan ook voor uitdagingen die de meeste de kop zullen gaan kosten . Daarom kijk ik ook niet vreemd op van al die overnames de laatste tijd. Die mensen kiezen voor cash ipv onzekere tijden.
  2 points
 13. De boeren blokkeren de boel en wie heeft daar het meeste last van? De transporteurs want die staan met hun wagen muurvast en kunnen geen kant uit. Ze zijn geen partij in alle grieven maar lijden er het hardst onder. Maar dat is iedereen worst Stel dat de transporteurs boeren bedrijven gaan blokkeren zodat er niets meer op of van het erf af kan. Wat denk je, zou het iedereen dan ook worst zijn? Of worden de boeren dan ontzet omdat hún bedrijfsvoering anders vastloopt? .
  2 points
 14. Waarom denkt u dat ze bepaalde auto's leeg halen en omgooien ? zal een enkele geweest zijn wat tig keer het nieuws haalt , en de manier waarop Fransen actie voeren is natuurlijk ook al bekend sinds de jaartelling , en ja dat gaat idd wat verder dan boe roepen en met spandoekjes zwaaien en dan gezellig weer naar huis .
  2 points
 15. In het kraanwerk is het wat rustig dus zit ik nu in de "poot aardappelen". Zo leer je nog eens wat, deze gaan vanuit naar Nederland naar Frankrijk. Vorige week 1 rit gedaan en sta nu met de tweede van deze week in de buurt van mijn los adres. Dit was vanmorgen op mijn los adres, toen ik leeg was gas erop en in Zeeuws Vlaanderen weer een nieuwe vracht erin voor omgeving Troyes. Vorige week had ik een scania mee. Een S500, geen verkeerde auto maar nu weer met een XG+ En als je dan hierin stap en ermee gaat rijden is dit veel meer auto. Al trekt hij wel een stukje minder maar hij rijd veel rustiger. En de ruimte.... Gewoon een knappe kar met alles erop en eraan. Mijn jongste stuurde ook een foto van de auto waar hij het nu mee mag doen. Eind september 18 geworden en nu deze mee krijgen. Gaaf!! Hij was alleen de jib thuis vergeten zag ik. Les 1, altijd meenemen. Als je lengte tekort komt kan je hem er altijd nog aanknopen. Maar hoj zou hem morgen meenemen zei hij 😇
  2 points
 16. En wat betreft de dappere boeren en de laffe chauffeurtjes: gemakshalve vergeten we even dat boeren zelfstandigen zijn die groot materieel inzetten voor hun protesten dat hun eigendom is terwijl vrachtwagenchauffeurs over het algemeen loonslaven zijn die ws grote problemen gaan krijgen met hun werkgevers als ze materieel dat kapitalen kost en niet van hen is voor een protest zouden gebruiken. tenzij het in het belang van de werkgever is maar dat is maar zelden dat werkgever en werknemer eenzelfde belang hebben.
  1 point
 17. Ach , het groot licht is ook wakker ! Hoorde net in het journaal ook weer een opmerking : ieder uur dat een vrachtwagen stilstaat kost 100 euro! Ken geen enkel bedrijf die 100 euro per vangt voor een vrachtauto !!
  1 point
 18. Eigenlijk eenzelfde soort laffe opmerking om veilig vanachter de geraniums die chauffeurs een beetje op de korrel te nemen die tesamen met nog enkele honderdduizenden gewone burgers geheel ongewild temidden van dat domme tuig terecht zijn gekomen en niet verder kunnen of mogen...
  1 point
 19. Ik heb nooit uitgelegd dat Putin een beste vent is. Heb niet met hem geknikkerd toch? Maar hetgene dat er nu uitgevoerd word in Ukraine kan ik wel snappen ja. Echter gaat dat verder terug als 2021 De tijd dat voor de meesten in het westen daar de oorlog begon. 8 jaar daarvoor begon de oorlog feitelijk al.
  1 point
 20. Dat mag Matthieu. Tussen elkaar aardig vinden en het altijd met elkaar eens zijn zit een degelijk verschil wat mij betreft.
  1 point
 21. En dat vind jij prachtig. Jijnstaat met de Russische vlag in de tuin je mattie Poetin te onthalen 🤣🤣
  1 point
 22. Ach gewoon blijven doen wat we al jaren doen Rob. O.a eieren uit Ukraine en Thailand importeren vanlegbatterijen die hier al jaren verboden zijn. Maar er gaat weer 50 miljard naar Ukraine. Wat zullen ze daar blij zijn met al dat oorlogstuig dat hun leider er van gaat kopen. Hij moet enkel nog even mensen vinden die dat gaan bedienen want zijn jonge garde schijnt op te zijn. Gevallen op het slagveld en gevlucht op o.a LT gekentekende vrachtwagens. Dus nu zijn de zwangere vrouwen en oma’s aan de beurt. Hmm. Bedenk me ineens dat de jeugd hier in NL ook een brief heeft ontvangen van Rutte over een dienstplicht. Het zou toch geen verband hebben met elkaar , toch? Hoe gaat dat gezegde ook al weer? Keek ernaar en stond erbij?
  1 point
 23. Lekker vrachtwagen chauffeurtjes pesten. Alsof die schuld zijn aan de situatie waar boeren in zitten.
  1 point
 24. Dat dus, ik kreeg vooraf de tip van een collega om door te rijden naar de truckstop Meppen (wist niet eens dat die tent weer open was) maar kon dat niet redden binnen rijtijd. Volgende keer ga ik desnoods wel even over de tijd om daarheen te gaan
  1 point
 25. Onlangs begonnen met grootvervoer (eigen trekker) na jaren in 'kleinvervoer' als dit jouw vraag beantwoordt.
  1 point
 26. Ik meen te weten, dat daar in dat gebied, een jaar of 15 a 20 geleden, een grote saneringsronde is geweest. Enkele bedrijven zijn naar iets verderop verhuist, naar locaties waar er wel een vloeistofdichte vloer onder kwam en enkele zijn naar totaal andere locaties gegaan. Heel lang geleden werkte ik voor een bedrijf, waar er nog weleens zaken werden gedaan met bedrijven daar..... Groet Ron
  1 point
 27. In mijn dromen bestuurde ik wel eens een bus. Maar ik ben de letter D op het groot rijbewijs overgeslagen.
  1 point
 28. Hoe kan je 't snelst 1 miljoen krijgen? Met 2 miljoen beginnen en een truck kopen. 😏
  1 point
 29. even het openings bericht terug lezen. daar wordt toch echt geschreven trekker/kasttrailer of koeltrailer.
  1 point
 30. Je wordt wel ouwer, maar niet gauwer....
  1 point
 31. Je hebt volkomen gelijk. Tsja met ouderdom gaat het geheugen ook achteruit 😅, bedoelde inderdaad Realzeus.
  1 point
 32. 1 point
 33. Ik zeg verder niks,maar ik ben me gruwelijk aan het ergeren met je uitspraken hier en wat je verder doet op social media meneer xxxxx . Houd niet de schijn op.
  0 points
 34. Ik zou elektrisch gaan rijden. Zou... Ergens september vorig jaar besloot ik dat ik een nieuwe elektrische auto wilde kopen. Ik heb hier een zooitje zonnepanelen liggen waardoor ik "gratis" kan laden. De keus viel op een Opel combo en via een vriend die altijd bij de opel gewerkt heeft kwam ik bij de verkoper bedrijfswagens uit. Ik heen en de auto samengesteld, ik wilde behoorlijk wat opties dus het duurde even voordat we eruit waren. Velgen ging ik achteraf doen want dat vond de verkoper allemaal onzin. Maar voor de rest zat alles er op. Surround camera, parkeersensoren voor en achter milti media adaptieve cruis control noem maar op. Na een week of 6 kreeg ik een mailtje dat de auto door een fout nog niet besteld was. De parkeersensoren voor konden niet in een bumper die in de kleur was meegespoten... het zal. Maar hij ging er mee bezig. Na een week of 2 belde hij weer. Hij had nieuws, er kwam een nieuw model uit met een upgrade op de accu. Hij werd zelfs wat goedkoper en alle veiligheidsopties zouden standaard worden. Vanaf 1 december kon hij samengesteld worden en besteld. Dus vlak na die datum zat ik er, vol verwachting hou hij zou worden. Maar meer dan een fmpje kreeg ik niet. Hij wist nog niets. Dat heeft door gesuderd tot van de week, na een paar keer vragen waneer de optielijst bekend was kreeg ik maandag een mailtje dat hij hem besteld had. Leuk maar wat heb je besteld.... Een auto die ik niet wilde iig. Geen lane assist of adaptieve cruise control. Hij had gewoon een standaard combo besteld. Toen ik hem hier ol aansprak moest ik het er maar mee doen. Hij was zelfs nog duurder dan de oude. Ik heb dus laten weten dat ik ervan afzie omdat ik geen vertrouwen meer in hem heb. Heel apart...
  0 points
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden