[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Ben beschuldigt.


corydon

Recommended Posts

 • Forumlid

Ga bij t begin beginnen.

Sinds februari vorig jaar ben ik bezig om Jennifer naar een ander tehuis te plaatsten. Ze had vaak wondjes op haar armen en benen. Ze konden/wilden nooit zeggen hoe en wat.

Mensen werken daar hooguit een half jaar, dan zijn ze weg.

Namen nooit de tel op.

Enz.

Eind september werd ik gebeld door de Adult Protection Service. Ik moest de volgende dag naar de rechtbank komen.

Daar kreeg ik te horen dat ik Jennifer sexual misbruikt had. 

Ik was heel verbaast. Daarna heel kwaad. Werd bijna de rechtszaal uit gegooid. Schreeuwde tegen die dam...slet dat ze een leugenaar is. En dat zij dat ook weet.

Toen kreeg ik een waarschuwing van de rechter.

Ze vertelde de rechter dat ik voor minstens 2 minuten tongzoende met Jennifer onder hun ogen.

Andere beschuldigingen, zoals dat wanneer ik haar onder de douche stopt ikzelf naakt ben en mijn vriendin kijkt toe. Zij is in Gilze, nog nooit in de VS geweest. Jennifer ziet mij nooit naakt.

Ook zou er een filmpje zijn waar zowel Jennifer en ik naakt in bed liggen. Wist niet wat ik hoorde, maar ze hadden een YT filmpje gevonden. Die nacht was ze uren aan t lachen. Had 3 filmpjes gemaakt, aan mekaar gezet en op YT gezet. Zal t hier plaatsen. De rechter heeft t niet gezien,ik mocht mezelf niet verdegingen. Had ik maar een advocaat moeten nemen zeiden ze. Kreeg 14 uur van te voren bericht.....

 

16 november hebben ze beslist dat ze 4 mei uitspraak doen. Heb Jennifer sinds 12-29 niet meer gezien. Vaak ben ik klaarwakker tot 3 of 4 ur.

Mocht Jennifer wel bezoeken, de eerste keer gaf ze over, wilde een schoon Tshirt aandoen. Nee zei een verzorgster, ze krijgt om 3 uur een douche. Ik zei heel luid, a clean shirt now godverdomme. Zij belde de politie die er in 1 minuut was.

 

Hier t filmpje.

 

29 december is haar verjaardag. Zat daarbinnen. Er waren 3 verzorgsters en de verpleegster. Die ik al jaren haat.  Trok Jennifer's sok uit en zag dat tussen haar tenen vuil zat. En een wond van 3 cm. 

De verpleegster zei dat de tenen altijd gewassen worden iedere dag maar ja.... Kinderen lopen de hele dag nu eenmaal. Stom rund. Heb Jennifer nog nooit zien lopen.

Ik zei, wat is dat wondje. Ja zei ze, Ik heb daar een rapport over geschreven. Ik wilde dat dus zien, en zij begon heel snel te schrijven.

Toen moest ik eruit, maar ik heb die keer de politie gebeld.

Dat was de laaste keer dat ik haar zag. Ik ben zo verdriegdig, en oh zo kwaad. Jennifer kan niet praten, ze is doof. ZOrg 30 jaar voor haar, heb nog geen seconde een sexueele gedachte gehad.

 

Nu heb ik een advocaat, heel vriendelijk toen ik hem betaatle. Daarna weinig meer gehoord en andwoord de tel nooit.

 

T leven staat op zijn kop. Ben 2 weken naar NL geweest, vriendin was jarig. Ze staat pal achter mij. De buren weten beter. In sebtember had ik de staats poltie gebeld dan ik een leugen detetor test wilde doen. Op 2 feb kocht ik een kaartje 3 feb kreeg ik een verzoek om 20 feb de test te doen. Maar ja, toen zat ik in NL. Nu is t verschoven naar 3 april. Ik blijf hier tot alles terug gedraaid is. 

bewerkt door corydon
Link naar opmerking
Deel via andere websites

 • Forumlid

Wat een verhaal joh Ibo. Bizar. 
 

Dus tijd en mensen om Jennifer goed te verzorgen hebben ze niet in dat tehuis. Maar ze willen ook geen klant kwijt. Tuig. 
 

Sterkte in de strijd. Hopelijk zegeviert het recht hier. Al vind ik de VS een wat “raar” land wat dat betreft. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 • Forumlid

Ongelofelijk, wat een raar land.

Wat een vreselijke situatie. Je staat met je rug tegen de muur en Jennifer is de pineut en snapt er niets van.

Sterkte Ibo.

Ik hoop dat dit heel snel achter de rug is want het kan niet zo zijn dat je deze zaak niet gaat winnen.

Als is het leed nu al geschied 😔

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 • Forumlid

Ik had al wel verwacht dat het om Jennifer ging maar dit..sterkte Ibo en veel succes gewenst in deze strijd al sta je helaas als man zijnde al 2 punten achter.

Het systeem in Amerika is dus net zo verrot als hier in NL, het geld opstrijken maar zorg verlenen aan diegene ho maar.

 • Like 2
 • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

 • Forumlid

You're fucked .

 

Hoop het beste voor jullie , maar gaat niet meevallen vrees ik , u bent in de klauwen gekomen van de overheid en beschermingsclubjes , en daar is heel moeilijk weer uit te komen als je in het vizier zit , onterecht of terecht , zijn genoeg voorbeelden te over , en maakt verder niet uit of je in Amerika of hier zit , Amerika schijnt in sommige gevallen enorm duur te zijn , verbaas me ook niet over het bedrag , ook hier in dit land zijn er genoeg clubjes die erg geintresseerd zijn om pgb te beheren .

 

Hoop dat jullie weer uit de klauwen komen en wens je veel sterkte en vooral doorzettingsvermogen , ook al ken ik u verder niet .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 • Forumlid

Bedankt dames en heren.

Kreeg deze week een bericht dat 1 persoon van t nieuwe tehuis Jennifer niet in dat tehuis wil hebben, een vader van een patient. Die heeft Jennifer nog nooit gezien, dus nu wel bij af.... Snapt die mensen niet, net zoals dat ..... die mij heeft aan geklaagd.

Jullie weten dat Jennifer zo een heel goed en oh zo lief meiske is, of een kind. Snapt niet dat mensen zo gemeen kunnen zijn.

Een buurman is een trooper, hij waarschuwd mij om geen domme/rare dingen te doen, hij zei ook dat als ik dat zou doen hij t helemaal zou begrijpen. En ik wil niet de rest van mijn leven in de bak zitten. Maar had wel die gedachten gehad. Dat is niet meer dan normaal toch?

 

3 april de polygraph test, leugen detector test. Die wordt afgenomen door een specialist die daar 3 jaar voor naar school is geweest. t apparaat werkt, maar degene die t uit leest kan t verkeerd hebben. We zien wel, ik heb totaal niks te verbergen.

Dan ga ik 4 april naar Gils voor 3 weken, hier thuis wordt ik helemaal gestoord. Dan 4 mei is de volgende rechtszaak, of ik ben onschuldig, of ik ga vervolgd worden en de bak in. Als t zover is maak ik t wel waard......

Jennifer is mijn kind, ik ben zo kwaad.... Nooit heb ik haar iets aan gedaan, iedereen die mij kent hier is helemaal verbaasd.

 • Like 4
 • Thanks 1
 • Sneu 3
Link naar opmerking
Deel via andere websites

 • Forumlid

mijn oom heeft altijd voor zijn kinderen gezorgd , omdat zijn vrouw een carrière had.

toen het mis ging in zijn huwelijk, had ze de kinderen meegenomen.

 er is toen een rechtszaak van gekomen, de advocaat stelde toen een soort van een handtekening actie voor.

van familie, vrienden, bekende, collega's, kennissen en dorps genoten.

het had toen wel invloed op de uitspraak.

ik ga hier niet het hele verhaal vertellen.

maar de uitslag was : dat mijn oom de kinderen toegewezen kreeg, en zij alimentaties moest gaan betalen,

en een bezoekers regeling moest aanvragen.

 

ik weet niet of die handtekening actie zou helpen.

maar dit schoot me te binnen, 

 • Like 4
 • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden